کد خبر:۹۷۸۷۷۵

«در ملاء عام» به جشنواره «سالرنو» می‌رود/ قمار برای زنده ماندن

فیلم کوتاه «در ملاء عام» به کارگردانی پوریا اوسطی به هفتاد و پنجمین جشنواره بین‌المللی «سالرنو» ایتالیا راه پیدا کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فیلم کوتاه «در ملاء عام» به کارگردانی پوریا اوسطی و تهیه‌کنندگی سامان حیدری به بخش رقابتی هفتاد و پنجمین جشنواره بین‌المللی «سالرنو» ایتالیا راه پیدا کرد.

این فیلم درباره حمایت از خانواده است که در آن فرشاد برای گذران زندگی با دیگران شرط بندی می‌کند تا پس از به دار آویختن خود زنده بماند ….

هفتاد و پنجمین دوره این جشنواره از ۲۲ تا ۲۷ نوامبر ۲۰۲۱ برابر با اول تا ششم آذر سال جاری، در شهر سالرنو برگزار می‌شود.

جشنواره «سالرنو» از زمان آغاز به کار خود به عنوان یک رویداد رقابتی برای تولیدات ایتالیایی و بین‌المللی شناخته شده است؛ بنابراین مقایسه‌ای مستمر در مورد تحولات سینمای جهان را شامل می‌شود.

همچنین این جشنواره یک کارکرد اجتماعی مهم برای سینما قائل است و هدف آن این است که پیوسته خود را با تحولات فناوری‌ها و رسانه‌های «سمعی و بصری» جدید تطبیق دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار