کد خبر:۹۷۹۵۲۴
قناعتی در نشست با دانشجویان بسیجی:

خودسازی و خودباوری در کنار صبر و استقامت مهم‌ترین رکن برای ساختن کشور هستند

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران خودسازی و خودباوری را در کنار صبر و استقامت مهم‌ترین رکن برای ساختن کشور دانست.

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قناعتی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران همزمان با گرامیداشت هفته بسیج در دیدار اعضای بسیج دانشجویی این دانشگاه، استقامت را مهم‌ترین اصل برای پیروزی در عرصه‌های پیشرفت کشور، اسلام و دین دانست و گفت: اگر به بررسی سال‌های قبل از انقلاب تا به امروز بپردازیم خواهیم دید استقامت عامل پیروزی ما در کارزار‌های مختلف همچون انقلاب، جنگ، مقابله با گروهک‌های ضدانقلاب و مواجهه با تحریم‌ها در سایه لطف پروردگار بوده است و صبر و استقامت می‌تواند در بحران‌ها و حوادث پیش رو، بدنه کشور را از هجوم تمامی عناصر مخرب حفظ کند.

وی ضمن قدردانی از فعالیت‌های صورت گرفته از سوی دانشجویان بسیجی به‌خصوص در جریان واکسیناسیون کرونا تصریح کرد: بسیج همیشه در کنار مردم و دولت نقش خود را به‌خوبی ایفا کرده است و نکته حائز اهمیتی که می‌تواند ما را به سمت پیشرفت و موفقیت هدایت کند تمرکز بر توانایی‌ها و خودباوری است.

قناعتی با بیان نمونه‌هایی از خودباوری‌ها و رشادت‌های 8 سال دفاع مقدس افزود: نگاه به درون و شناسایی و بهبود ظرفیت‌ها، مقدمه پیشرفت و بهبود کشور در عرصه‌های مختلف است و تنها درصورتی‌که اعضای جامعه به خودباوری برسند و در جهت ساخت و آبادانی کشور قدم بردارند می‌توانیم شاهد کشوری آبادتر و بهتر باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران استقامت را مهم‌ترین اصل برای پیروزی در عرصه‌های پیشرفت کشور، اسلام و دین دانست و گفت: اگر به بررسی سال‌های قبل از انقلاب تا به امروز بپردازیم خواهیم دید استقامت عامل پیروزی ما در کارزار‌های مختلف همچون انقلاب، جنگ، مقابله با گروهک‌های ضدانقلاب و مواجهه با تحریم‌ها در سایه لطف پروردگار بوده است و صبر و استقامت می‌تواند در بحران‌ها و حوادث پیش رو، بدنه کشور را از هجوم تمامی عناصر مخرب حفظ کند.

وی در خصوص چالش‌های آموزش مجازی و امکانات صنفی و رفاهی نیز بیان کرد:بر اساس دستورالعمل‌ها و همچنین ضوابط اعلام شده از سوی وزارتخانه، دانشگاه‌ها به سمت حضوری شدن می‌روند و تیم اجرایی دانشگاه در حال آماده‌سازی امکانات آموزشی، رفاهی و صنفی دانشجویان هستند.

وی در ادامه تصریح کرد: دانشگاه موظف است در راستای حل مشکلات دانشجویان از تمام ظرفیت خود استفاده کند.

قناعتی، حفظ جایگاه و شان اساتید را یک اصل مهم و راهبردی برای بهبود وضعیت آموزشی دانست و گفت: در فرهنگ ایرانی اسلامی ما حفظ شان و جایگاه والدین و استاد بسیار والا و با اهمیت است؛ اما متأسفانه شاهد شروع یک جریان از طریق فضای مجازی و فرهنگ غربی هستیم که می‌تواند این فرهنگ که ریشه در آداب‌ورسوم و اعتقادات مذهبی جامعه ما دارد را خدشه‌دار کند؛ پس باید به سمتی حرکت کنیم که به اصل خویش بازگردیم و شان و جایگاه اساتید را به عنوان ذخایر علمی و اخلاقی حفظ کنیم.

وی در پایان گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری"تشویق جوان نخبه به ترک کشور خیانت است" و اساتید علاوه بر آموزش‌های علمی باید مروج ارزش‌هایی همچون میهن‌پرستی و اخلاق اسلامی باشند تا بتوانیم شاهد نسلی باشیم که به سازندگی و عمران کشور می‌پردازند.

گفتنی است؛ در ابتدا این نشست حاضرین در جلسه به بیان ظرفیت‌ها، دغدغه‌ها، چالش‌ها و فرصت‌های موجود در حوزه بسیج دانشجویی پرداختند و گزارشی از وضعیت طرح هادی و همچنین فعالیت‌های جهادی و واکسیناسیون ارائه دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار