آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۰۷۰۸

مقام صهیونیست: ترور فخری‌زاده تاثیری در فعالیت‌ هسته‌ای ایران نداشت

یک مقام صهیونیست گفت: ترور فخری‌زاده تاثیری در روند فعالیت‌های هسته‌ای ایران نداشت. ایران در پیشرفته‌ترین حالت ممکن از جنبه غنی سازی اورانیوم قرار دارد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، یک مقام صهیونیست گفت: ترور فخری زاده تاثیری در روند فعالیت‌های هسته‌ای ایران نداشت.

یک مقام صهیونیست که نخواست نامش فاش شود به شبکه ۱۲ این رژیم گفت: آن طور که انتظار می‌رفت ترور فخری زاده مانع پیشرفت ایران در زمینه‌های هسته‌ای نشد. در حال حاضر ایران در پیشرفته‌ترین حالت ممکن از جنبه غنی سازی اورانیوم قرار دارد.

وی افزود: اسرائیل همچنان در تلاش است تا با هر وسیله ممکن از جمله طرح یک حمله بزرگ نظامی مقابل پیشرفت‌های ایران بایستد. برنامه هسته‌ای ایران همچنان پیشرفته است و تل آویو به شدت نگران توافق هسته‌ای جدید قدرت‌های جهانی با تهران است. متاسفانه ترور فخری زاده نیز نتوانست سرعت برنامه هسته‌ای این کشور را کند کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار