به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در جلسه با مدیران مدارس با اشاره به اینکه اکنون وارد مرحله جدیدی از آموزش در بحران شدهایم و به حکم قانون و مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا بنا شد مدارس به تدریج و آرام وضعیت آموزش حضوری به خود بگیرند، اظهار کرد: وزارت بهداشت پروتکلهایی از جمله پروتکل ۰۶ را به ما اعلام کرد که در آنجا قوانین و مقرراتی تعیین شده است و باید وضع موجود مدارس با آنها تطبیق داده میشد، با تشکیل شورای مدرسه و همچنین کمیته سلامت مدرسه نوع آموزش حضوری در مدرسه را مشخص شد، مدیران ضمن توجیه اولیا برای کسب مجوز درخواست خود را به اداره ارسال کردند.
وی افزود: آموزش حضوری در مدارس الزامی است، هیچ مدرسهای نباید فقط برنامه آموزش مجازی داشته باشد؛ مدرسه میتواند با استفاده از روشهای متعددی که در الگوی بخشنامه الگوی بازگشایی ارسال شده است، نوع حضور دانشآموزان را بعد از سنجش شرایط و تأیید بهداشت منطقه انتخاب کند و هیچ مدرسهای نباید حداقل کمتر از یک روز آموزش برای شاگردان در نظر گرفته باشد.
فولادوند متذکر شد: دانشآموزان نباید برای یک ساعت تا ۲ ساعت در هفته به مدرسه بیایند باید کلاس را با تناسبی که نسبت به مساحت کلاس بسته میشود و رعایت شیوه نامههای بهداشتی، تقسیم کنیم و دانشآموزان باید حداقل هفتهای یک روز را در مدرسه حضور داشته باشند
وی با اشاره به این موضوع که ملاک جمعیت مدرسه نیست و ملاک جمعیت کلاس درس است، افزود: جمعیت کلاس باید کنترل شود و نکته بعد اینکه اخذ رضایتنامه از اولیا یک اقدام غیرقانونی است. باید به اولیا آرامش و اعتماد بدهیم که در مدرسه تمام پروتکلها رعایت میشود و در خصوص زنگهای تفریح مدیریت انجام بگیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران مدیریت زنگهای تفریح را یک امر بسیار مهمی قلمداد کرد و ادامه داد: نباید تعداد دانشآموزان به حدی باشد که فاصله اجتماعی بهم بخورد. ما به نوعی اصل را بر بازگشایی مدارس قرار دادیم، اما انتخاب الگو را بر عهده شورای مدرسه گذاشتهایم. بازگشایی الزامی است و عوامل مدرسه باید طبق برنامه حضور داشته باشند.
وی افزود: ما به نوعی باید آرامش و امنیت را برای خانواده فراهم کنیم و اولیا با بازدید از کلاسها اطمینان پیدا کنند که رعایت شیوه نامهها را مد نظر داریم.