کد خبر:۹۸۲۹۳۲

کرد‌های سوریه ۱۰۰ داعشی را تحویل عراق دادند

شبه‌نظامیان کُرد سوریه ۱۰۰ تروریستی داعش عراقی را تحویل مقامات امنیتی عراق دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مقامات عراقی از تحویل ۱۰۰ تروریست داعشی از شبه‌نظامیان نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) خبر دادند.

به نوشته روداوونت، این تروریست‌ها از طریق گذرگاه «ربیعه» در غرب در استان نینوی وارد عراق شده و تحویل نهاد‌های اطلاعاتی و امنیتی شده‌اند. در ماه فوریه گذشته نیز ۱۰۰ تروریست داعشی تحویل مقامات عراقی داده شده بودند.

همچنان ۱۶۰۰ تروریست داعشی عراقی در بازداشت کرد‌های سوریه هستند. علاوه بر این ده‌ها هزار نفر از خانواده‌های داعش نیز در چندین اردوگاه (بزرگترین آن‌ها الهول در استان الحسکه) نگه‌داری می‌شوند. در اردوگاه الهول بیش از ۶۰ هزار تن از وابستگان تروریست‌های داعش در شرایط شبه بازداشت به سر می‌برند که نیمی از آن‌ها عراقی هستند.

طبق احکام قضایی عراق، در صورت اثبات عضویت فردی در داعش و دست داشتن وی در کشتارها، حکم اعدام علیه او صادر می‌شود و دادگاه‌های این کشور تاکنون هزاران داعشی را به اعدام محکوم کرده‌اند، هرچند درصدی بسیار پایینی از این احکام به مرحله اجرا رسیده‌اند.

تحویل ۱۰۰ تروریست داعشی به دولت عراق، در حالی است که کرد‌های سوریه سال‌هاست از کشور‌های دیگر می‌خواهند تا اتباع داعشی خود را که در زندان‌های این گروه شبه‌نظامی نگه می‌شوند را تحویل بگیرند. دولت عراق در سال ۲۰۱۹ نیز حدود ۹۰۰ داعشی را از قسد تحویل گرفته بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار