آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۳۲۵۶

هلاکت فرمانده ارشد وابسته به ائتلاف سعودی در مأرب

ارتش و کمیته‌های مردمی یمن امروز دوشنبه فرمانده ستاد عملیات نظامی مشترک نیرو‌های ائتلاف سعودی را در «مأرب» به قتل رسانند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از یمن پرس، ارتش و کمیته‌های مردمی یمن امروز دوشنبه موفق شدند یکی از فرماندهان برجسته ائتلاف سعودی در «مأرب» را به قتل برسانند.

بر اساس این گزارش، سرلشکر «ناصر الذیبانی» معروف به «ابومنیره» فرمانده ستاد عملیات نظامی مشترک نیرو‌های ائتلاف سعودی توسط نیرو‌های یمنی کشته شد.

برخی منابع اعلام کردند که این فرمانده ستاد عملیات نظامی مشترک نیرو‌های ائتلاف سعودی جسته‌ترین فرمانده ائتلاف مذکور در نبرد مأرب بوده است.

گفتنی است، ارتش و کمیته‌های مردمی یمن درحال حاضر دستاورد‌های زیادی را در نبرد مأرب محقق ساخته اند و شمارش معکوس برای تسلط بر این شهر آغاز شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار