به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی شادنوش رئیس مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در نشست خبری پیشگیری از سوختگی که امروز یکشنبه بیست و هشتم آذر ماه سال جاری برگزار شد، اظهار کرد: ما هنوز در حوزه اطلاع رسانی عمومی درباره سوختگی و مسائل مرتبط با آن مشکل داریم و برخی دستگاهها در این حوزه به وظایف خود عمل نمیکنند.
وی تصریح کرد: اصل اولیه این است که سوختگی نباید اتفاق بیوفتد و قابل پیشگیری است و برخی از موارد سوختگی به عوارض غیر قابل درمان در فرد منجر میشود.
رئیس مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور تاکید کرد: وقتی بی احتیاطی کامل انجام میدهیم و اخطارها فقط در یک هفته منتهی به چهارشنبه سوری خلاصه میشود و هشدارهای مناسب به ویژه به کودکان که کنجکاو هستند داده نمیشود و مطالبهگری نکنیم، بهترین امکانات درمانی هم چیزی را پس از وقوع سوختگی به حالت اول خود باز نمیگرداند.
شادنوش همچنین خاطرنشان کرد: در بیماران سوختگی فقط درمان مطرح نیست و کیفیت زندگی پس از اینکه برد دچار سوختگی میشود هم از اهمیت زیادی برخوردار خواهد بود.
وی تاکید کرد: امروزه در درمان سوختگیهای بالای ۵۰ درصد هم وضعیت بهتری نسبت با سالها قبل داریم و بیمارانی که دچار سوختگی بالای ۵۰ درصد سوختگی هم شده باشند تا حدود زیادی درمان میشوند.
خبر تکمیل میشود