آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۵۲۸۷
رئیس سازمان امداد و نجات:

60 درصد ماموریت‌های هلال احمر مربوط به حوادث ترافیکی است

رئیس سازمان امداد و نجات گفت: طبق ارزیابی‌های انجام شده از روز اول فروردین ماه سال جاری تا روز ۱۶ آذر ماه، ۶۰ درصد ماموریت‌های امدادی در حوزه حوادث جاده‌ای بوده است.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی، ولی پور، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در خصوص تنوع ماموریت‌های جمعیت هلال احمر در سال ۱۴۰۰ گفت: طبق ارزیابی‌های انجام شده از روز اول فروردین ماه سال جاری تا روز ۱۶ آذرماه، ۶۰ درصد ماموریت‌ها در حوزه حوادث جاده ای، ۱۳ درصد در خصوص مراجعات حضوری شهروندان، ۹.۵ درصد مربوط به حوادث شهری، ۹ درصد مربوط به حوادث کوهستان، ۳ درصد در ارتباط با حوادث جوی، ۲ درصد در ارتباط با حوادث کارگاهی و صنعتی، ۲ درصد در خصوص حوادث ساحلی، ۱ درصد در حوزه حوادث متاثر از آتش سوزی جنگل‌ها و مراتع و ۰.۵ درصد حوادث مربوط به زمین لرزه‌ها بوده است.

وی افزود: در همین مدت ۱۲ هزار و ۷۸۰ ماموریت ترافیکی در محور‌های برون شهری توسط نیرو‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر انجام که در این ماموریت‌ها ۸ هزار و ۳ نفر به مراکز درمانی منتقل و ۲ هزار و ۵۰۲ نفر به صورت سرپایی درمان شدند.

رئیس سازمان امداد و نجات خاطرنشان کرد: ۳ هزار و ۷۸۹ مصدوم طی ۳ هزار و ۴۲۰ مورد عملیات نجات فنی از خودرو‌های آسیب دیده رهاسازی شدند که از نظر تعداد ماموریت نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۹ شاهد رشد ۱۱.۵ درصدی و از نظر تعداد عملیات نجات فنی شاهد رشد ۵ درصدی هستیم.

ولی پور با اشاره به حادثه خیزترین محور‌های کشور ادامه داد: بیشترین ماموریت جاده‌ای و ترافیکی در استان اصفهان با ۱۱۵۳ مورد که شامل ۹ درصد از کل ماموریت‌های ترافیکی کشور است، انجام شد. پس از آن در استان مازندران ۹۳۵ مورد عملیات شامل ۷.۳ درصد از کل ماموریت‌های ترافیکی و در استان گلستان ۹۱۰ مورد عملیات، شامل ۷.۱ درصد از کل ماموریت‌های ترافیکی صورت گرفت، که این استان‌ها در رده‌های بعدی قرار دارند.

وی تصریح کرد: ۲۰ درصد از کل ماموریت‌های ترافیکی در محور‌های ۳ استان شمالی گلستان، گیلان و مازندران انجام شده که معادل ۲ هزار و ۵۸۱ مورد ماموریت است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار