آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۵۴۶۰
معاون وزیر تعاون در گفتگو با دانشجو:

قرارداد کوتاه مدت و روزمزد کارگران را به سالانه تغییر می‌دهیم

رعیتی فرد گفت: تلاش می‌کنیم تا شکل قرارداد کارگرانی که قراردادهای روز مزد و کوتاه مدت دارند را تغییر داده و حداقل‌ یک پله به جلو برویم ‌و قراردادهای آن‌ها را به قرارداد یک ساله تبدیل کنیم.

علی حسین رعیتی فرد معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد:

بازرسین کار ما در وزارت تعاون موظف هستند که در جریان بازرسی‌ها و بازدید خود از دفاتر و کارگاههای کاری مختلف، قرارداد کارگران در نقاطی که مشغول به کار هستند را چک کرده و قراردادها را با توجه به رعایت حقوق کارگر مورد نظارت قرار بدهند.

وی همچنین اضافه کرد: هر زمان که به بازرسین ما اعلام شود که کارفرمایی حقوق کارگر را رعایت نمی‌کند و در به کارگیری کارگران ضوابط و قوانین را نادیده می‌گیرد، آن‌ها موظف به حضور در محل کار کارگر مورد نظر هستند و موارد گزارش شده را بررسی کنند.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه خاطرنشان کرد: بازرسین وزارت تعاون بازرسی های دوره‌ای هم دارند و در جریان آن‌ها هم به دنبال تحقق هر چه بهتر حقوق کارگران هستند.

رعیتی فرد اضافه کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال حاضر ۶۰ بازرس برای سایر بازدیدهای مراکز تولیدی، صنعتی و ‌... دارد و این تعداد بازرس برای انجام امور مربوط به بازرسی و سرکشی از مراکز و کارگاه‌های تحت پوشش کافی نیستند و قطعا نمی‌رسند که بازدید همه مراکز، کارگاهها و ‌‌... را یک روزه انجام بدهند.

وی یادآور شد: بر اساس قانون بازرسین باید استخدام شده رسمی دولت باشند و با عنوان ضابط و نماینده دولت مشغول به کار باشند و متاسفانه در حال حاضر با سازمان امور استخدامی برای بحث پست سازمانی بازرسین مشکل داریم و هم اکنون در حال بررسی و رایزنی برای چاره اندیشی این مشکل هستیم.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین خاطرنشان کرد: پس از رایزنی با مجموعه‌های مسئول تلاش می‌کنیم سایر ظرفیت‌های قانونی را برای حل مشکل به کار بگیریم که هم بازرسی را تسری بدهیم و هم حضور گسترده بازرسان باعث می‌شود کمبودها و نواقص را بر طرف کنیم.

رعیتی فرد در پاسخ به این سوال خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو درباره نحوه برخورد با کارفرمایانی که قرارادهای ۸۹ روزه و کمتر با کارگران خود منعقد می‌کنند، تصریح کرد: متاسفانه در قراردادهای ۸۹ روزه کارگر ضرر می‌کند و از طرف دیگر کارگرانی در کشور همچنان با قراردادهای روز مزد مشغول به ‌کار هستند.

وی اضافه کرد: تلاش خواهیم کرد تا شکل قرارداد کارگرانی که قراردادهای روز مزد و کوتاه مدت دارند را تغییر بدهیم و حداقل‌ یک پله به جلو برویم ‌و قراردادهای آن‌ها را به قرارداد یک ساله تبدیل کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار