کد خبر:۹۸۶۶۵۱
رحمتی در گفتگو با دانشجو:

هفتمین کاروان دانشجویی روایت فتنه، با عنوان «یادمان شهید حاج حسین همدانی» ۹ دی برگزار می‌شود

مسئول واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران گفت: هفتمین کاروان دانشجویی روایت فتنه، با عنوان «یادمان شهید حاج حسین همدانی» و با شعار «جهاد روایت و بصیرت افزایی»؛ ۹ دی برگزار می‌شود.

امیرحسین رحمتی مسئول واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران هفتمین کاروان دانشجویی روایت فتنه، با عنوان «یادمان شهید حاج حسین همدانی» و با شعار «جهاد روایت و بصیرت افزایی»؛ پنجشنبه ۹ دی ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه هفتمین کاروان دانشجویی روایت فتنه از صفحه مجازی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران به صورت زنده پخش خواهد شد، افزود:در ویژه برنامه کاروان روایت فتنه که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار خواهد شد، دانشجویان در نقاطی از شهر تهران که در فتنه‌های سال‌های اخیر، چون فتنه ۸۸، ۹۶ و ۹۸ درگیر بوده اند، حضور می‌یابند و راویان و تحلیل‌گران به بازخوانی و تحلیل حوادث در مکان‌های مشخص شده می‌پردازند.

رحمتی بیان کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های پیش بینی شده دانشجویان امسال در مکان‌هایی مانند مسجد و سردر دانشگاه تهران، مسجد لولاگر و سفارت انگلیس حضور خواهند یافت.

مسئول واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران گفت: با توجه به فرمایش مکرر رهبر معظم انقلاب در خصوص جهاد تبیین در دیدار با نمایندگان تشکل‌های دانشگاهی و همچنین پرستاران و خانواده شهدای سلامت، امسال قصد داریم با رویکرد تبیینی و روایی به مسئله فتنه سالیان اخیر بپردازیم.

وی با اشاره به اینکه مسئله فتنه تنها به وقایع بعد از انتخابات سال ۸۸ خلاصه نشده از این رو در کاروان روایت فتنه به غائله‌ها و فتنه‌های معاصر نیز پرداخته خواهد شد، اظهار کرد: حرکت این کاروان دانشجویی روز سه شنبه ۹ دی ماه ساعت ۹ صبح از مسجد دانشگاه تهران که در فتنه ۸۸ محل تقابل گروه‌های مختلف و یکی از پایگاه‌های مهم مبارزه دانشجویان انقلابی علیه فتنه‌گران بوده است، آغاز می‌شود.

رحمتی اضافه کرد: دومین بازدید این کاروان، از سردر دانشگاه تهران خواهد بود که نمادی از نقش دانشگاه و دانشجویان در فتنه‌های گوناگون است. همچنین یکی دیگر از مکان‌های توقف این کاروان مسجد لولاگر تهران است که در آنجا تحلیل گران و شاهدان عینی حادثه مسجد لولاگر پیرامون این حادثه و نیز نحوه ورود مردم به فتنه‌ها و تاثیر آن‌ها در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان صحبت خواهند کرد.

وی تصریح کرد: امسال هم به جهت لزوم رعایت نکات بهداشتی؛ افراد حاضر در کاروان کاهش یافته و پروتکل‌های بهداشتی به صورت کامل رعایت خواهد شد. با این وجود علاقمندان می‌توانند به صورت حضوری یا از طریق صفحه مجازی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران با این کاروان همراه باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار