آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۷۵۴۵

اعضای اوپک برای انتخاب دبیرکل جدید نشست فوق العاده برگزار می‌کنند

احتمال دارد که وزرای کشور‌های عضو اوپک در نشست پیش روی خود درباره نامزدی دبیرکل جدید این سازمان گفتگو کنند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از تاس، وزرای کشور‌های عضو اوپک روز دوشنبه نشستی ویژه برگزار می‌کنند که در آن درباره نامزدی دبیرکل جدید این سازمان گفتگو خواهند کرد.

یک منبع در اوپک به خبرگزاری تاس روسیه گفته است که تاکنون تنها نامزد دبیرکلی اوپک، «هیثم الغیس»، نماینده کویت است که از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ ریاست هیئت این کشور را بر عهده داشته است.

مدت زمان دبیرکل فعلی، «محمد بارکیندو» که از سال ۲۰۱۶ به عنوان دبیرکل اوپک مشغول به کار است به زودی به پایان خواهد رسید و دوره دوم ریاست او در جولای ۲۰۲۲ تمام می‌شود.

طبق منشور اوپک، دبیرکل برای یک دوره سه ساله انتخاب می‌شود و تنها یک بار می‌تواند مجدداً انتخاب شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار