آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۷۸۴۷
جماعتی خبر داد

میزان ابتلای امیکرون می‌تواند بالاتر از دلتا باشد اما بستری کمتر / رنگ بندی کرونایی کشور هفته آینده اعلام می‌شود

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: ستاد ملی مقابله با کرونا هفته آینده در مورد رنگ بندی جدید کرونایی در کشور به اجماع نظر خواهد رسید.

میزان ابتلای امیکرون می‌تواند بالاتر از دلتا باشد اما بستری کمتر / رنگ بندی کرونایی کشور هفته آینده اعلام می‌شودبه گزارش گروه اجماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر حمیدرضا جماعتی اظهار داشت: ستادی در وزارت بهداشت با حضور اپیدمی بیولوژیست‌ها تشکیل می‌شود و در مورد موضوعاتی مانند رنگ بندی کرونایی تصمیم گیری می‌کند. این موارد با نظر وزارت بهداشت به ستاد ملی اعلام می‌شود که در مورد رنگ بندی جدید این کار انجام گرفت.

وی ادامه داد: هرچند وضعیت رنگ بندی جدید کرونایی هنوز در ستاد ملی کرونا مصوب نشده، اما امید است این موضوع هرچه سریع‌تر به تصویب این ستاد برسد.

جماعتی با اشاره به اینکه در وضعیت فعلی، تعداد بستری یکی از فاکتور‌های مهم رنگ بندی کرونایی شهر‌ها است، گفت: هرچند در سویه اومیکرون تعداد مبتلایان می‌تواند بیشتر از سویه دلتا باشد، اما، چون شدت بیماری در این سویه کمتر است، احتمال بستری شدن افراد هم کمتر است.


در تزریق دز سوم واکسن کرونا تعلل نکنیم


دبیر کمیته علمی کشوری کرونا به هموطنانی که دز‌های اول و دوم واکسن کرونا را تزریق کردند، توصیه کرد که اصلا تعلل نکنند و دز سوم را بزنند.

جماعتی تاکید کرد: هرچند تا روز ۱۲ دی ماه بیش از ۸ میلیون نفر دز سوم واکسن خود را تزریق کرده بودند، اما باید مردم را تشویق کرد که این کار را در اسرع وقت انجام دهند.

وی بیان کرد: مردم پس از واکسینه شدن همچنان باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و از ساده انگاری در رعایت اصول بهداشتی به شدت پرهیز کنند.

جماعتی به هموطنان توصیه کرد که استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی، دوری از اجتماعات و تجمعات و شستن مرتب دست‌ها با آب صابون را همچنان رعایت کنند.

گفتنی است تاکنون بیش از ۱۲۰ میلیون دز واکسن در کشور تزریق شده که از این تعداد بیش از هشت میلیون نفر دز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار