کد خبر:۹۸۷۸۹۲
قاب «قهرمانان علم»، پوستر جشنواره مردمی فیلم عمار + عکس
پوستر دوازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با محوریت «روایت سینمایی قهرمانان علم و بزرگداشت دانشمندان شهید» منتشر شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «ایران اسلامی دانشمندان برجسته بسیاری دارد که بازنمایی شخصیتشان و به تصویر کشیدن تلاششان، گمشدهی امروز رسانهی ماست، دانشمندانی که برای تکمیل و تثبیت پیشرفتهای باشکوه و دستاوردهای درخشان کشور مجاهدانه و غیورانه گام برمیدارند.
موضوع محوری این پوستر دعوت به روایت تصویری دانشمندان مسلمان است. فراخوانی برای معرفی قهرمانان علم و فناوری در قاب سینما و تلویزیون؛ این دعوت به پشتوانه بزرگداشت دانشمندان شهید، تلاشی است برای گشودن افقی نو در برابر هنرمندان و اهالی رسانه.»
دوازدهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار از ۱۸ الی ۲۴ دی ماه در تهران و نقاط مختلف کشور برگزار میشود.
همچنین، افتتاحیه این دوره جشنواره روز شنبه ۱۸ دی ماه ساعت ۱۸ در تالار اندیشه حوزه هنری خواهد بود و حضور برای عموم آزاد است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.