آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۸۸۹۵
گزارش|

آنچه در پاییز ۱۴۰۰ بر کتابخوان‌ها گذشت

«تکه‌هایی از یک کل منسجم»، «از قیطریه تا اورنج کانتی» و «برخورد در زمانه برخورد» از جمله عناوین پرفروش‌ترین‌های پاتوق کتابخوان‌ها در پاییز ۱۴۰۰ است.

آنچه در پاییز ۱۴۰۰ بر کتابخوان‌ها گذشت

 

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو- شادی رضایی: کتاب «تکه‌هایی از یک کل منسجم» عنوان پرفروش کتاب‌های پاییزی را می‌توان چکیده‌ای از کتاب‌های هنر خوب زندگی کردن، هنر شفاف اندیشیدن، شفای زندگی و پروژه شادی در نظر گرفت. کتاب اساسا غیر داستانی است، اما ردپای قصه‌ها و داستان‌هایی را که نویسنده از تجربه بیمارانش گرفته است، می‌توان در آن دید. این کتاب در نه فصل و حول محور خودشناسی و نگاه به درون نوشته شده است که هر کدام به بخش‌های کوتاه یک تا سه صفحه‌ای تقسیم شده‌اند.


پرفروش‌های پاییزی
قدم زدن در خیابان کیپ تا کیپ پر از کتابفروشی انقلاب و رنگ و لعاب ویترین‌ها و قفسه‌های وسوسه برانگیزشان برای هرکسی چه کتابخوان و چه غیر از آن شورانگیز است. مشتری‌های اتوکشیده و فرهیخته کتافروشی‌ها که استخوان در گلو صحبت می‌کنند و مثل آدم‌های کوچه بازار‌ی عمده فروش، سر چندتا تک تومانی ناقابل بی ارزش چانه نمی‌زنند. اما قصه این است که در کنار تمام ماوقع‌هایشان، آمار و ارقام فروش و پرفروش‌هایشان را باید از دل سلام احوالپرسی‌های صمیمانه با فروشندگانشان جویا شد.
بیش‌تر فروخته‌هایش که به تعبیر ادبی‌تر همان پرفروش‌های فصل است خود شرح مفصلی است که در ادامه آمده است:

آنچه در پاییز ۱۴۰۰ بر کتابخوان‌ها گذشت
«تکه‌هایی از یک کل منسجم» از پونه مقیمی، «برخورد در زمانه برخورد» از ابراهیم گلستان، «سه استاد» از جعفر مدرس صادقی و «از قیطریه تا اورنج کانتی» از حمیدرضا صدر کتاب‌های پرفروش غالب کتابفروشی‌ها است اما در کنار کتابفروشی‌ها برخی از نشرهای موجود هم پرفروش‌های خود در فصل گذشته را اعلام کردند.

عناوین «خودآموز دیکتاتور» از رندال وود، کارمینه دولوکا، «شوروی ضد شوروی» از ولادیمیر واینوویچ، «انقلاب‌های ۱۹۸۹» از ویکتور شبشتین، «صدام» از کان کاگلین، «اسلام گرایی» از ارنست نولته، «لیبرالیسم» از لودویگ فون میزِس، «بایگانی ادبی پلیس مخفی» از ویتالی شنتالینسکی و «حرمسرای قذافی» از آنیک کوژان پرفروش‌های پاییز نشر ثالث است.

پرفروش‌ترین کتاب‌های پاییز نشر چشمه «هفتاد و پنج سال اول به روایت بهمن فرمان آرا» از محسن آزرم و «تجزیه و تحلیل موسیقی برای جوانان» از مصطفی کمال پورتراب، است.

کتاب‌های «پاییز آمد» از گلستان جعفریان، «عصر‌های کریستال» از کیانوش گلزار راغب، «حوض خون» از فاطمه سادات میرعالی، «ارتداد» از وحید یامین پور، «تنها گریه کن» از اشرف سادات منتظری، «از چیزی نمی‌ترسیدم» زندگینامه خودنوشت حاج قاسم و «صبح شام» از محمد حسن مصحفی پرفروش‌ترین‌های پاییز کتابفروشی سوره مهر است.

«تکه‌هایی از یک کل منسجم» از پونه مقیمی، «از چیزی نمی‌ترسیدم» زندگینامه خودنوشت حاج قاسم، «کهکشان نیستی» از محمدهادی اصفهانی، «ارتداد» از وحید یامین پور، «باشگاه پنج صبحی‌ها» از رابین شارما، «ایکیگای» از هکتور گارسیا و «یادت باشد» از محمد رسول ملاحسنی عناوین پرفروش‌ترین کتاب‌های پاییز کتابفروشی اسم است.

«تکه‌هایی از یک کل منسجم» از پونه مقیمی، «ایکیگای» از هکتور گارسیا، «فلسفه تنهایی» از لارس اسوندسن، «هنر شفاف اندیشیدن» از رولف دوبلی، «استنطاق» از فئودور داستایوفسکی، «مغازه خودکشی» از ژان تولی و «باشگاه پنج صبحی‌ها» از رابین شارما عنوان پرفروش‌ترین‌های پاییز کتابفروشی دیدآور انقلاب است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار