آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۹۶۳۰
انتشاری در گفتگو با دانشجو:

مشکلات آبی اصفهان با حذف پراکنده‌گویی‌ها حل می‌شود

محقق حوزه مدیریت آب گفت: یکی از مشکلات آب، نداشتن نقشه راه است. اگر این نقشه راه در کل استان و کشور پشتیبانی شود و از پراکنده گویی پرهیز شود، احتمال موفقیت آن چند برابر می‌شود.

سجاد انتشاری، محقق حوزه مدیریت آب، در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، از ارائه بسته راهکار برای مشکلات کشاورزان اصفهانی از سوی استاندای خبر داد و به نقد این بسته پرداخت و گفت: راهکار‌های ارائه شده در این بسته، به هیچ عنوان جدید نیستند و البته معاون استاندار هم در نشست خبری دیروز اشاره کردند که ما صرفا همان برنامه‌ها و راهکار‌های قبلی را در یک مجموعه منسجم ارائه کرده ایم.

 

انتشاری ادامه داد: محور اصلی این برنامه کاهش مصارف مجاز، جلوگیری از بارگذاری مجدد و حذف مصارف غیرمجاز است، سپس به موضوع تامین آب پرداخته که یک تحول در رویکرد مدیریت آب کشور محسوب می‌شود.

 

این محقق حوزه مدیریت آب با بیان اینکه احتمال اثربخشی و اجرای برنامه‌ها به دلیل مشارکت و توافق چهار دستگاه اجرایی و صنف کشاورزان به عنوان ذی نفعان اصلی، بیشتر از گذشته است، تصریح کرد: قبلاً بار‌ها گفته ام که یکی از مشکلات آب، نداشتن نقشه راه است. اگر این نقشه راه در کل استان و کشور پشتیبانی شود و از پراکنده گویی پرهیز شود، احتمال موفقیت آن چند برابر می‌شود.

 

وی تأکید کرد: البته باید توجه کنیم که ذی نفعان حوضه زاینده رود در سال‌های گذشته هم با همراهی هم چند بار به نقشه راه واحد رسیده اند، ولی آن برنامه‌ها هیچگاه اجرا نشده و همین اجرا نشدن‌ها همه را خسته کرده است.

 

انتشاری گفت: آن طور که معاون عمرانی گفته، استانداری اصفهان تصمیم گرفته به جای صرف چند ماه وقت و ارائه یک برنامه عالی، به یک برنامه خوب اکتفا کند و انرژی اصلی خود را روی اجرا صرف کند.

 

وی با بیان اینکه اگر اجرای برنامه شروع شود و اندکی امید ایجاد کند، می‌توان در سال‌های آینده برنامه را بازبینی کرد، گفت: تاکید می‌کنم آن چیزی که اصفهان باید روی آن انرژی بگذرد، طراحی یک ساز و کار است که اجرای برنامه را تضمین کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار