کد خبر:۹۹۱۰۰۲

قدردانی نماینده تهران از آزادی حقآبه ایران از سوی طالبان

نماینده جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان از اقدام طالبان در رهاسازی حقآبه جمهوری اسلامی ایران قدردانی کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «حسن کاظمی قمی» نماینده ویژه ایران در اموز افغانستان گفت: من مراتب تشکر خود را از مقامات طالبان برای وفای به‌عهد خود در رهاسازی حقآبه جمهوری اسلامی ایران در سد کمالخان اعلام می‌دارم.

وی افزود: انشالله در پرتو عنایات الهی، افغانستان مظلوم، مقاوم و جهادی و شریف این کشور در سازندگی شرایطی برای آن‌ها پیش آید، که کشورشان ساخته شود و شاهد شکوفایی در آن باشیم.

کاظمی قمی ادامه داد: انشالله دو ملت ایران و افغانستان تعامل و همکاری داشته باشند و من از مقامات دو کشور در کابل برای انجام این کار مهم قدردانی می‌کنم.

براساس مذاکرات روز‌های گذشته که میان هیات طالبان و مقامات ایرانی در سفر امیرخان متقی صورت گرفت، امروز طالبان سد کمالخان را باز کرد.

پیش‌بینی می‌شود تا فردا آب به مرز ایران در استان سیستان و بلوچستان برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار