کد خبر:۹۹۱۴۲۴
کارشناس یمنی در گفتگو با دانشجو:

پناه سعودی‌ها بعد از هر شکست حملات وحشیانه هوایی است / بیانیه حماس در حمایت از یمن موجب اتحاد کشور‌های مظلوم مسلمان خواهد شد

جنید در گفتگو با خبرگزاری دانشجو در واکنش به بمباران وحشیانه زندان مرکزی صنعا گفت: سعودی‌ها همیشه بعد از شکست در حملات زمینی به حملات وحشیانه هوایی پناه می‌برند.

 احمد جنید کارشناس یمنی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو در واکنش به بمباران وحشیانه زندان مرکزی صنعا گفت: سعودی‌ها همیشه بعد از شکست در حملات زمینی به حملات وحشیانه هوایی پناه می‌برند.

وی با اشاره به تجاوز 7 ساله سعودی ها به خاک یمن افزود: در این مدت بجز کشتن مردم بیگناه از این جنگ سودی نبرده‌اند. خدا را شکر می‌کنیم که ملت ما با صبر و ایستادگی توانستند پیشرفت کنند و با موشک پاسخ این حملات را بدهند.

جنید گفت: سعودی‌ها همیشه بعد از شکست در حملات زمینی به حملات وحشیانه هوایی پناه می‌برند.

کد ویدیو

کارشناس یمنی افزود: آرزوی ما آزادی کامل یمن است. بیانیه امروز حماس در حمایت از حمله اخیر یمن به امارات موجب فرایند اتحاد همه کشور‌های مظلوم مسلمان خواهد شد.

جنید گفت: طبیعی است که فلسطینی‌ها از این حمله دفاع کنند چرا که امارات از صهیونیست‌ها حمایت می‌کند. امروز عربستان اینترنت کل یمن را قطع کرد که مانع انتقال اخبار جنایت جدیدشان در صنعا شوند.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار