مهران علامی، قائم مقام دبیر صنفی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با دانشجو، ضمن انتقاد از عدم توجه به خوابگاه و اسکان دانشجویان گفت: در ایام امتحانات که مطابق دستور وزارت بهداشت در حال برگزاری و به صورت حضوری است، نیمی از مهمترین دغدغههای دانشجویان، مبحث خوابگاه و کیفیت غذاست. جای تاسف است در یک واحد آموزشی که مدیران دغدغهمند میتوانند زیر ساختهای مناسب را برای تحصیل فراهم کنند، در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که یکی ازبرجستهترین دانشگاههای کشور است بعد از حضوری شدن امتحانات و حضور دانشجویان در خوابگاه ها، اکنون دانشجویان در حال دست و پنجه نرم کردن با ابتداییات زندگی دانشجویی آن هم در دانشگاه رنک برتر مانند علوم پزشکی شهید بهشتی یعنی کیفیت غذا و رفاه خوابگاهها هستند.
وی افزود: از جمله افتخارات مدیریت پسا کرونا مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی میتواند به افت چند ده پلهای یا بهتر است بگوییم سقوط آزاد کیفیت غذاهای خوابگاه دانشگاه اشاره کرد که بر اساس نظرسنجیها انجام شده از وضعیت غذا دانشجویان، در کنار استرس امتحانات حضوری دچار مشکلات گوارشی شده اند و این تنها یک نمونهی کوچک مدیریت بحران مسئولین دانشگاه است.
این دانشجو اضافه کرد: اما قبل از حضوری شدن امتحانات بر خطر کرونا در خوابگاهها به دلیل تجمع دانشجویان، بارها و بارها هشدار دادیم، حال از گوشه و کنار خوابگاهها دانشگاه جوابهای تستهای مثبت کرونا برای دانشجویانی که سهم آموزش آنها فقط چند پاورپینت است، به گوش میرسد.به عنوان فعال تشکیلاتی، قبلا تذکراتمان را در قالبهای مختلف به مسئولین دانشگاه و وزارت اعلام کرده بودیم، اما گویا گوششان شنوای جملهی پیشگیری قبل از درمان نبود.
وی تصریح کرد: هنوز هم دیر نشده و فرصت جبران وجود دارد. قبل از آنکه کار از کار بگذرد، تجدید نظر کنید. دانشجویان دانشگاهی که نام آن مزین به نام شهید بهشتی که خود نماد مطالبه گری است، خواستار برطرف شدن هرچه سریعتر مشکلات به وجود آمده و حفظ منزلت دانشجو و دانشگاه هستند.