به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدابوالفضل پرپنچی در همایش مدیران ستادی و اجرایی کمیته امداد استان تهران ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن با بیان اینکه هم اکنون ۷۵ هزار و ۶۲۵ خانوار تحت حمایت کمیته امداد در استان تهران هستند، گفت: از این تعداد ۷۱ درصد خانم و ۲۹ درصد آقا هستند.
وی افزود: فراوانی پرونده برای هر مددکار در شهر تهران ۴۰۹ پرونده و در شهرستانهای استان ۵۵۷ پرونده مددجویی است.
پرپنچی به عملکرد توسعه مشارکتهای مردمی در ۹ ماهه جاری اشاره و اظهار کرد: در ۹ ماهه سال جاری ۳ درصد صدقات افزایش داشته است.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران ادامه داد: در بخش اکرام ایتام و محسنین کمکهای حامیان ۶۰ درصد، زکات و کفارات نیز ۵۰ درصد، کمکهای مبتنی بر نیاز ۱۴۶ درصد و مراکز نیکوکاری ۱۰۶ درصد افزایش داشته است.
وی به اقدامات ویژه طرح اکرام ایتام و محسنین اشاره و عنوان کرد: کسب رتبه اول شاخص درآمد مجازی سال ۱۴۰۰، کسب رتبه دوم در پویش ایران مهربان، کسب رتبه دوم در شاخص سهم استان در کل درآمد اکرام در سال ۱۴۰۰ و رتبه اول در شاخص درآمدی بسیج وکسب رتبه دوم کشوری در طرح اطعام مهدوی در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۰ و ۱۰۰ درصد از ایتام و فرزندان محسنین تحت حمایت مشمول طرح اکرام دارای حامی هستند.
پرپنچی با بیان اینکه تعداد مراکز نیکوکاری در سال ۹۸، ۱۰۳ مرکز بوده است، گفت: هم اکنون این تعداد به ۹۱۱ مرکز نیکوکاری در سطح استان تهران فعالیت میکنند.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران به فعالیتهای حوزه مدیریت برنامه ریزی و فن آوری اطلاعات اشاره کرد و افزود: دریافت لوح تقدیر به عنوان دستگاه برتر در ارائه آمار و گزارشهای تحلیلی از سوی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، کسب عنوان برتر در جشنواره شهید رجایی در طی چهار سال متوالی و دریافت لوح تقدیر و همچنین تقدیر استانداری از حوزه فناری اطلاعات جهت برگزاری و بینارها از جمله اقدامات ویژه حوزه برنامه ریزی و فن آوری اطلاعات است.
وی به اقدامات ویژه اشتغال و خودکفایی در استان تهران اشاره و بیان کرد: انعقاد تفاهم نامه با یک مجموعه جهت فروش محصولات تولیدی و توزیعی با شرایط ویژه جهت مجریان طرحهای اشتغال (سال ۱۳۹۹) و راه اندازی بازارچه خیریه مجازی محصولات مجریان طرحهای اشتغال در ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۰ و ثبت نام ۷۰۰ فروشنده از جمله اقدامات ویژه اشتغال و خودکفایی است.
پرپنچی ادامه داد: ایجاد زمینه اشتغال ۲۵۲ نفر از فرزندان مددجو (سال ۱۳۹۹)، انعقاد تفاهم نامه سه جانبه در جهت آموزش مهارتی و استخدام فرزندان مددجو (۱۴۰۰)، انعقاد تفاهم نامه با سپاه محمد رسول الله (ص) و سپاه حضرت سید الشهدا (ع) در جهت توانمند سازی محرومان و راه اندازی قرارگاه جهادی اشتغال (سال ۱۴۰۰)، انعقاد تفاهم نامه با اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی استان تهران جهت آموزش و فروش محصولات صنایع دستی مجریان (۱۳۹۹) از جمله اقدامات حوزه اشتغال و خودکفایی در استان تهران است.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه هم اکنون ۲۱ هزار و ۲۸۳ دانش آموز و ۱۷۴۹ دانشجو از خدمات تحصیلی این نهاد در استان تهران بهره مند میشوند، گفت: علاوه بر دانش آموزان و دانشجویان تحت حمایت در ۹ ماهه سال جاری ۶۳۱۰ نفر از مددجویان از خدمات امور فرهنگی بهرهمند شده اند.
وی به فعالیت ۱۱ کانون فرهنگی تربیتی اشاره کرد و افزود: مهارت آموزی و بینش در میان دانش آموزان و سایر گروههای هدف از طریق این کانونها ارائه میشود.
پرپنچی یادآور شد: به علت شرایط جامعه در راستای بیماری کرونا اردوهای دانش آموزی و مددجویی برگزار نشده است که ان شاءالله در سال آینده اجرایی خواهد شد.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران به فعالیتهای حوزه مسکن و امور مهندسی ساختمان اشاره کرد و گفت: این حوزه نیز در طی ۹۰ ماهه سال جاری ۹۰ درصد برنامه را اجرایی نموده است.
وی با اشاره به اقدامات حوزه حقوقی و امور نمایندگان، افزود: در امور حقوقی که به عنوان یک راهکار توانمندی به آن نگاه میشود افتتاح دفتر معاضدت کانون وکلا و افتتاح دفتر شورای حل اختلاف جهت رسیدگی به پروندههای قضائی مددجویان تحت حمایت از جمله اقدامات این حوزه است.
پرپنچی به وامهای پرداخت شده صندوق قرض الحسنه ولایت اشاره کرد و گفت: در حوزه وام در ۹ ماهه سال جاری ۶۲ درصد در بخش حمایتی، ۱۰ درصد اشتغال، ۴ درصد مسکن، ۲ درصد امور فرهنگی و ۲۳ درصد وجوه اداره شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران به کسب رتبه برتر توسط مشاور امور جوانان این نهاد در اولین همایش مشاوران امور جوانان با عنوان جوان آینده ساز، اشاره کرد و گفت: مشاور امور جوانان کمیته امداد استان تهران در این بخش فعالیتهای خوبی را دارند.