به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، مراسم تکریم حسین پیری، رئیس سابق و معارفه مجتبی عباسیان رئیس جدید دانشگاه با حضور هاشم داداشپور، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، مسعود گنجی ریاست صندوق رفاه دانشجویان، جعفر رازقی سرپرست امور دانشجویان غیر ایرانی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی و دانشگاهیان در سالن همایشهای علامه طباطبایی دانشگاه بناب برگزار شد.
داداشپور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور نیز در این مراسم گفت: شرایط برای بازگشایی دانشگاهها آماده است و تمامی مصوبات ستاد ملی کرونا اجرا میشود.
هاشم داداش پور با اشاره به روند مناسب واکسیناسیون در جامعه دانشگاهی بیان کرد: طبق آمارهای اخذ شده از ستاد ملی کرونا، حدود ۸۰ درصد از دانشجویان کشور علیه کرونا واکسینه شده اند و با ابلاغ مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، کلیه دانشگاهها در حال آماده سازی هستند و به سمت از سرگیری کامل آموزش حرکت میکنند.
وی با اشاره به اینکه شادابی و پویایی به دانشگاهها باز خواهد گشت، تاکید کرد: آمادگیهای لازم در همه مراکز دانشگاهی کشور فراهم شده و به مرور زمان مشکلات احتمالی هم حل و شاهد حضور دانشجویان خواهیم بود.
در این مراسم مجتبی عباسیان، سرپرست جدید دانشگاه بناب به ارائه برنامه راهبردی در جهت پیشرفت دانشگاه بناب اشاره کرد و افزود: این برنامه تا سال ۱۴۰۴پیشبینی شده و با تلاشهای بیشتر و بهتر به مرحله عملیاتی خواهیم رساند.
عباسیان با اشاره به جایگاه ترانزیتی و موثر شهرستان در منطقه خاطرنشان کرد: بناب به عنوان یکی از قطبهای اقتصادی استان و کشور معرفی میشود و قطعاً با کمک مسئولان شهرستان تمام تلاش خود را برای نزدیک کردن دانشگاه به صنعت و سایر حوزهها انجام خواهیم داد.
وی رشد و پویایی دانشگاه بناب در کنار دانشگاه آزاد و پیام نور را از ظرفیتهای بزرگ شهرستان بناب دانست و بر ظرفیت علمی دانشجویی دانشگاه تاکید کرد.
عباسیان افزود: یکی از مهمترین اهداف تعریف شده در برنامه راهبردی دانشگاه بالا بردن توان رقابتی این نهاد علمی در عرصههای مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، در سطح ملی و منطقهای است تا این دانشگاه تبدیل به دانشگاه برتر در جنوب استان آذربایجان شرقی شود.
سرپرست دانشگاه بناب با اعلام اینکه از دیگر اهدف تعریف شده دانشگاه بناب، پاسخگو بودن به بخشها و نیازهای شهرستان بناب است، گفت: برای توسعه برنامههای فرا رشته ای، میان رشتهای و چند رشتهای، پاسخگویی به نیازهای منطقه بخصوص نیازهای صنعتی منطقه (فولاد، نیروگاه و صنایع تبدیلی) و تلاش در جهت حل مشکلات آب به عنوان اصلیترین مشکل شهرستان و احیای دریاچه ارومیه، گسترش ارتباطات بین المللی، توجه ویژه به مراکز رشد، تقویت کارآفرینی و ارتباط دانشگاه با صنعت، تمام تلاش خود را خواهیم کرد.
وی ادامه داد: به زودی با بهره برداری از ساختمان اداری در دانشگاه و کتابخانه در سایت جدید دانشگاه و با عملیاتی کردن خوابگاه متاهلین و خوابگاه پسران، راه اندازی مسائل رفاهی کارکنان و اعضای هیات علمی، ایجاد صندوق حمایت از دانشجویان کم بضاعت و بی بضاعت، ایجاد استخر و سالن ورزشی، با مشارکت وزارت علوم و بنیاد حامیان علم و فناوری پیشرفتهای بیشتر و بهتری نصیب دانشگاه بناب خواهد شد.
حجت الاسلام عیسی رنجبر، مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه بناب در این مراسم با تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا «س» و فرارسیدن ایام الله دهه فجر، گفت: همه مسئولان، اساتید و دانشجویان وظیفه داریم برای تبیین بیانیه گام دوم انقلاب تلاشهای بیشتر و بهتری را انجام دهیم.
حجت الاسلام عیسی رنجبر با اشاره به اینکه دانشگاه متعلق به نظام است و وظیفه مهمی در نگهداری از این امانت داریم، مطرح کرد: اساتید باید دانشجویانی در طراز انقلاب اسلامی و با فکر جهادی با زبان گویا و درمقام اندیشه دینی و انقلابی در مقام عالم و مجاهد و هم دل داده به نظام پرورش دهند.
حسین پیری، رئیس سابق دانشگاه بناب نیز در این مراسم با تشریح عملکرد خود در ۳.۵ سال گذشته اشاره کرد، و گفت: در این مدت کارکنان دانشگاه زحمتهایی را متحمل شدهاند که از همه آنها تشکر و قدردانی میکنم.
حسین پیری به اقدامات انجام شده در حوزههای مختلف دانشگاه اشاره نمود و افزود: الکترونیکی کردن حوزه آموزش برای کاهش مراجعات، اخذ مجوز رشته در کارشناسی ارشد در رشتههای مکانیک و شیمی و برق، اخذ دانشجو در مرحله کاردانی معماری هم از عملکردهای حوزه آموزش بوده است.
وی افزود: افزایش ۶۴ درصدی مقالات ۱۰درصد موضوعی و تجهیز برخی آزمایشگاهها از جمله اقداماتی بوده که در حوزه پژوهش انجام شده است.
پیری گفت: صنعتی سازی آشپزخانه، افتتاح زمین بسکتبال خواهران و کسب عنوان مرکز نمونه مشاوره در سالهای گذشته و همچنین افتخارات کسب شده در اداره تربیت بدنی و کف پوش سازی زمین محوطه ورزشی و خرید ۸ دستگاه دوچرخه از دست آوردهای مهم حوزه دانشجویی است.
وی تصریح کرد: در حوزه عمرانی نیز اقداماتی از قبیل دیوارکشی سالن ورزشی و راه اندازی آسانسور دانشکده علوم پایه انجام شده است.
شهریار فتحی، فرماندار بناب در این مراسم با اشاره به اینکه مجتبی عباسیان فرزند همین شهر است و بر نقاط ضعف و قوت شهرستان آشنا بوده افزود: این انتخاب برای ارتقای دانشگاه بناب و شهرستان موثر خواهد بود و برای وی در این راه آرزوی توفیقات روز افزون را داریم.
فتحی سرپرست جدید دانشگاه را شخصیتی علمی خواند و مسئولیت تعریف شده برای وی را خطیر دانست، و اظهار کرد: تغییر مدیریتی در تمامی عرصهها، تغییری مثبت میتواند باشد چرا که باعث تزریق افکار، نگرش و تواناییهای جدید به مجموعه میشود.
فرماندار بناب مردم شهرستان بناب را مردمی سخت کوش و قدرشناس و دلسوز دانست و با بیان اینکه این مردم قدر زحمات مدیران تلاشگر را میدانند، گفت: هر پست و سمتی قطعاً یک روز به اتمام خواهد رسید و مدیری موفق خواهد بود که برای رضای خدا به مردم خدمت کند.
وی از رئیس جدید دانشگاه بناب خواست تا با توجه به پتانسیلهای منطقه و شناختی که از آن دارد در راستای ارتقای علمی دانشگاه بناب بکوشد.
فتحی با اعلام این خبر که ارتباط دانشگاه با صنعت ضعیف است بر استفاده پژوهشی_علمی از اعضای هیات علمی دانشگاهها تاکید کرد و گفت: فرصتی که چهرههای علمی، صرف پژوهشهای جدید باید نمایند، در میان بروکراسیهای اداری و عدم ارتباط موثر دانشگاه در حوزههای تولیدی کم رنگ شده و امید است با تغییر نگرشی جدی این نقطه ضعف را تبدیل به فرصتی برای ارتباط موثر دانشگاه و عرصه تولید و صنعت نماییم.
فرماندار بناب شهرستان بناب را به عنوان قطب صادرات خشکبار و فولاد شمال غرب کشور نام برد و خاطرنشان کرد: با سوق دادن دانشگاه بناب به سمت پیوند با صنعت، کشاورزی و دامداری، رشد این شهر بیش از پیش سرعت خواهد گرفت.
شایان ذکر است در این مراسم فریبرز رحیمی به نمایندگی از اعضای هیئت علمی و مصطفی شانهای به نمایندگی از کارکنان دانشگاه بناب به بیان نکته نظرات و انتقادها و پیشنهادهای خود در حضورر معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پرداختند.
در این مراسم حکم مجتبی عباسیان به عنوان سرپرست دانشگاه بناب از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به وی اعطا شد.