به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز بهمنظور استفاده از ظرفیت تیمهای استارتآپی، واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان «رویداد ملی فناورانه نجات دریاچه ارومیه» را برگزار میکند.
نقش استارتآپها و شرکتهای دانشبنیان و فناور برای نجات دریاچه ارومیه از جمله محوراصلی این رویداد ملی فناورانه اعلام شده که علاقمندان برای شرکت دراین رویداد تا ۲۲مهر۱۴۰۱فرصت دارند.
در این رویداد ملی، ابدهها و طرحهای فناورانهای که میتوانند به نجات و احیای دریاچه ارومیه کمک نمایند، شناسایی و حمایت خواهند شد و جوایز ارزندهای به تیمهای برتر اهدا خواهد شد.
علاقمندان برای شرکت دراین رویداد و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به آدرس اینترنتی https://sulie.ir مراجعه کنند.
لازم به ذکر است، در دو دهه گذشته سالانه ۴۰ سانتیمتر از ارتفاع دریاچه ارومیه کم شده و اکنون ۹۵ درصد از آن خشک شده است. خشکسالی، تبخیر آب، توسعه بیرویه کشاورزی و استفاده نادرست از آب دریاچه برای زراعت، از دلایل خشک شدن آن است. به گفته کارشناسان این حوزه اولین اقدام سختافزاری برای نجات دریاچه ارومیه، توقف سدهای در دست مطالعه و ساخت در آن منطقه است. اگر مدیریت جامع حوضه آبریز دریاچه بهدرستی اجرا نشود و به سمت خشکی برود، ۱۰ تا ۱۵ میلیون نفر را در شمال غرب کشور متضرر خواهد کرد.