به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، به مناسبت آغاز ماه مبارک نیمه شعبان و روز درختکاری، نشست تخصصی بررسی مسایل زیست محیطی شهرستان بناب، با حضور سرپرست، اعضای هیات رئیسه، مجمع فعالان زیست محیطی کشور و هیئت معتمدین شهرستان بناب در سالن کنفرانس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دانشگاه بناب برگزار شد.
مجتبی عباسیان، سرپرست دانشگاه بناب ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، ایفای نقش دانشگاهها در جامعه را یک ضرورت دانست و گفت: بر اساس تاکیدات مقام عالی وزارت علوم، دانشگاهها باید در جامعه تاثیرگذار و نقش آفرین باشند و یکی از اصلیترین برنامه های دانشگاه بناب و مسئولین دانشگاه، حضور فعال و همکاری در رفع مشکلات اجتماعی و زیست محیطی منطقه است.
عباسیان افزود: مشکلات زیست محیطی، آلایندگی نیروگاه و مشکلات کمبود آب و احیای دریاچه ارومیه از معضلاتی است که در منطقه، بالاخص دشت بناب با آن مواجه هستیم که دانشگاه بناب در این حوزه میتواند با کمک پژوهشگران مستقر در این مرکز آموزشی، که از فارغ التحصیلان دانشگاههای سطح یک کشوری و بین المللی هستند، نقش و وظیفه اصلی خود را در رفع این مشکلات ایفا کند.
سرپرست دانشگاه بناب در ادامه در خصوص رسیدگی به مشکلات خشکسالی، کمبود آب و احیای دریاچه ارومیه بیان کرد: متاسفانه در خصوص احیای دریاچه ارومیه در دورههای قبل، اغلب پژوهش و تحقیقات مشکلات خشکسالی و احیای دریاچه ارومیه را به دانشگاههایی واگذارکرده اند که در پایتخت مستقر هستند و در کل اطلاعی از مشکلات زیست محیطی منطقه و دریاچه ارومیه ندارند و بودجههای کلانی نیز در این خصوص هزینه شد، ولی منتج به نتیجه نشد.
وی اظهار داشت: دانشگاه بناب به جهت اینکه تنها دانشگاه مادر متصل به دریاچه ارومیه است، میتواند با ایجاد پژوهشکدهای میدانی احیای دریاچه ارومیه، در احیای این نگین فیروزهای ایران، که مطالبه مردم منطقه است، گام بردارد.
شایان ذکر است: در این نشست تخصصی مقرر گردید تشکیل کارگروه زیست محیطی به فرماندار شهرستان پیشنهاد شود و به مشکلات مطروحه در این کارگروه رسیدگی شود.