کد خبر:۹۹۳۵۷۴
در دیدار با اعضای ستاد مرکزی دهه فجر صورت گرفت

تأکید اژه‌ای بر لزوم ایجاد مرکز سنجش میزان تحقق اهداف انقلاب

رئیس دستگاه قضا گفت: ضروری است شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با ایجاد یک مرکز رصد، میزان تحقق اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی در شئون مختلف به ویژه عدالت اجتماعی را سنجش کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در آستانه چهل و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، در نشست با هیئت اندیشه‌ورز شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و اعضای ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی، پیشاپیش حلول ماه خدا، ماه «رجب المرجب» را تبریک گفت و آحاد مردم را به بهره‌مندی حداکثری از فیوضات معنوی و قدسی این ماه پرفضیلت که از دروازه‌های ورود به ضیافت‌الله است، فراخواند.

رئیس عدلیه در ادامه با تشریح و تبیین فضای حاکم بر مناسبات جهانی در مقطع وقوع انقلاب اسلامی ایران، اظهار کرد: پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (ره) با تکیه بر عنصر حیات‌بخش دین و مردم دین‌باور در عصری که سلطه‌گران غربی و شرقی خود را مُسیطر بر همه امور و مقدرات عالم و مردم عالم می‌انگاشتند و با بلوک‌بندی‌ها و یارکشی‌ها، جهانیان را به استیلا کشانده بودند، از معجزات و آیات آشکار الهی بود و من جزء «معجزه قرن» نمی‌توانم تعبیر رساتری برای آن بیابم.

رئیس قوه قضائیه ضمن بیان مختصات و ویژگی‌های ممتاز منظومه فکری و جهت‌گیری مبارزاتی حضرت امام خمینی (ره) تصریح کرد: امام عظیم‌الشان ما در مقطعی فرمودند «نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی» که هنوز نظام جمهوری اسلامی استقرار پیدا نکرده بود؛ در واقع حضرت امام خمینی (ره) بدون اعتنا به قدرت‌های وقت جهانی و سایر ملزومات ظاهری و متعارف پیشبرد امر سیاست و حکمرانی از جمله دستگاه‌های اطلاعاتی، نظامی و ...، تنها با اتکال به خداوند متعال و عنصر متعالی دین و همچنین تکیه بر مردم دین‌باور، نظام جمهوری اسلامی را بنیان نهادند و سبب حیرت و شگفتی بسیاری از داعیه‌داران مبارزه با قدرت‌های سلطه‌گر شدند؛ این امر بیانگر آن است که ما نیز در مقطع فعلی با اتکا به خداوند و اسلام عزیز و تکیه بر مردم می‌توانیم به پیش برویم و بر مسائل و مشکلات غلبه کنیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای «دین، امامت و امت» را سه رکن اساسی انقلاب اسلامی دانست و گفت: در ماهیت نظام ما، دینی بودن و متکی بر امامت و مردمی بودن نهفته است و چنانچه اهتمام و تمرکز بر روی هرکدام از این سه رکن مهم دچار خلل و فترت شود، نظام و کشور ما آسیب می‌بیند و از اهداف و آرمان‌های انقلاب دور و منحرف می‌شویم.
رئیس دستگاه قضا افزود: درصورتیکه به صورت کامل و صددرصدی بر قدرت لایزال الهی و دستورات و تاکیدات اسلامی و همچنین نقش اثرگذار مردم در پیشبرد امور، باور و اعتقاد نداشته باشیم قطعا در ادامه راه دچار فرسایش و رخوت می‌شویم و نمی‌توانیم اهداف و آرمان‌های والای انقلاب اسلامی را محقق گردانیم.
رئیس قوه قضائیه با اشاره به اهمیت رکن مردمی بودن انقلاب اسلامی و تاکیدات امامین انقلاب بر ضرورت اعتماد و اتکاء به مردم، تصریح کرد: اگر از مردم جدا شدیم و روش، منش، کار و نوع مدیریت ما، جدایی و افتراق از مردم را به همراه داشت و به واسطه شیوه مدیریت خود در حل مشکلات مردم کوتاهی کردیم و در راستای آرمان‌ها و شعار‌هایی که سر می‌دهیم گام برنداشتیم، آنگاه است که با مشکل مواجه می‌شویم و دشمنان با دستگاه‌های تبلیغاتی عریض و طویل خود، نهایت بهره‌بر‌داری را از این مشکل پیش‌آمده خواهند کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: مردم بابصیرت و ولایتمدار ایران اسلامی اکنون که ۴۳ سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی می‌گذرد، با صلابت و استوار در تبعیت از، ولی فقیه در برابر همه ناملایمات و فشار‌های مستکبران و سلطه‌گران ایستاده‌اند و در راستای تحقق اهداف و آرمان‌های امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی از هیچ ایثار و فداکاری دریغ نمی‌ورزند.
رئیس قوه قضائیه در ادامه این نشست با اشاره به مسئولیت خطیر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در تبیین و تشریح آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی برای نسل جدید که قریب به ۷۰ درصد آن‌ها دوران ستمشاهی را درک نکرده‌اند و همچنین ضرورت ارتقاء کمی، کیفی و محتوایی فرآیند‌های تبلیغاتی جهت نمایش هر چه قدرتمندتر و پربَسامدتر دستاورد‌های انقلاب اسلامی گفت: تحقق عدالت اجتماعی و مشتقات و متفرعات این اصل مهم، از اهداف اولیه و اصلی انقلاب اسلامی و امامین انقلاب بوده است، لذا ضروری است شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با ایجاد یک مرکز رصد، میزان تحقق اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی در شئون مختلف به ویژه عدالت اجتماعی را سنجش کند و به ردیابی، گزارش‌دهی و کمک به رفع کمبود‌ها و نقصان‌های احتمالی مبادرت ورزد.
رئیس دستگاه قضا بیان داشت: چنانچه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و سایر دستگاه‌های تبلیغاتی کشور در تبیین آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی دچار ضعف و سستی شوند، عارضه تحریف دستاورد‌های انقلاب از ناحیه دشمن به واسطه ابزار‌های تبلیغاتی پیچیده‌اش شدت می‌گیرد.
رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به توطئه‌های پرحجم، روزافزون و متنوع دشمن در جنگ تبلیغاتی و عملیات روانی علیه انقلاب اسلامی گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی باید با ایجاد تحول ساختاری و کارکردی و بکارگیری شیوه‌های نوین و موثر تبلیغاتی و همچنین بهره‌گیری از ظرفیت‌های عظیم مردمی، ضمن تبیین و تشریح دستاورد‌های انقلاب اسلامی برای نسل جدید، به خنثی‌سازی توطئه‌های تبلیغاتی دشمنان که پیچیدگی‌های خاص خود را دارد مبادرت ورزد و باید توجه داشت چنانچه نتوانیم در جنگ تبلیغاتی بر دشمن تفوق پیدا کنیم، دستاورد‌های فراوان انقلاب اسلامی از ناحیه دشمنان و بدخواهان کمرنگ جلوه داده می‌شود.
رئیس عدلیه با تاکید بر اینکه امروز باید در عرصه تبلیغاتی کاری کنیم که کارآمدی انقلاب اسلامی کاملا مشهود باشد، گفت: باید دستاورد‌های انقلاب به صورت هدفمند و منسجم تبیین شده و به تکمیل کمبود‌ها اهتمام ورزیده شود تا نسل جدید کارآمدی انقلاب و نظام را به صورت صددرصدی احساس و باور کنند و از این طریق توطئه‌های دشمنان و شیطان‌صفتان برای ایجاد جدایی میان مردم بویژه جوانان و انقلاب اسلامی خنثی گردد.
پیش از سخنان رئیس قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین موسی‌پور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ضمن قدردانی از عملکرد دستگاه قضا در دوران تحول و تعالی اظهار کرد: اقدامات حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی هفت ماه سپری شده از مسئولیت وی در جایگاه ریاست قوه قضائیه موجب افزایش امید و نشاط مردم و فزونی سرمایه اجتماعی کشور شده است.
وی با بیان اینکه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در واقع تریبون اعلام مواضع رسمی ملت ایران است، گفت: ساماندهی قدرت مردمی و نرم جمهوری اسلامی، تعمیق ارزش‌های اسلامی، عبور از گردنه‌های خطرناک با تکیه بر قدرت مردم از جمله در مقاطعی همچون فتنه ۸۸ و همچنین دفاع از محور مقاومت و ترویج روحیه مقاومت، از جمله دستاورد‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به در دست تدوین بودن طرح تحول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، عنوان کرد: راهبرد‌هایی کلیدی برای حرکت جدید شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ترسیم کرده‌ایم.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسی‌پور با اشاره به طرح‌های ابتکاری شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای برگزاری مناسبت‌های انقلابی و ملی گفت: ایجاد بانک خلاقیت و ایده و جلب مشارکت بیش از پیش مردمی، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و فضای مجازی، توجه ویژه به جوانان و بانوان به عنوان دو گروه مخاطب و هدف دشمن، جهاد تبیین در برابر حرکت تخریبی دشمن با ذکر دستاورد‌های بی‌نظیر جمهوری اسلامی، انسجام‌بخشی به دستگاه‌های تبلیغاتی، استفاده بیشتر از ابزار‌های هنری نظیر تئاتر و سرود، فعال‌سازی ظرفیت‌های مساجد و سازمان‌های مردم‌نهاد، راه‌اندازی طرح راویان انقلاب و همچنین نشاط و طراوت بخشیدن به مناسبت‌ها و جشن‌های دینی و ملی، در زمره اهداف و رویکرد‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در دوره جدید است.
سید نظام‌الدین موسوی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی نیز در این نشست با تشریح اقدامات صورت گرفته جهت برگزاری هر چه باشکوه‌تر مراسم سالگرد بزرگداشت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اظهار کرد: از مدتی پیش کمیته‌های ۲۶ گانه ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی، اقدامات خود را مبتنی بر موضوعات و اقشار مختلف آغاز کردند.
وی با بیان اینکه مردم‌محوری جزو اساس کار‌ها و برنامه‌های ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی است، گفت: نامگذاری روز‌های دهه فجر به پیشنهاد اعضای هیئت اندیشه‌ورز شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و متناسب با آحاد و اقشار مختلف مردم انجام گرفته است.
رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی با بیان اینکه آیین‌نامه اجرایی برگزاری مراسم دهه فجر تدوین و به همه استان‌های کشور ابلاغ شده است، افزود: بیش از هزار برنامه مستند در شبکه‌های مختلف صداوسیما با ماهیت تبیین آرمان‌های انقلاب تدارک دیده شده که قرار است در ایام الله دهه فجر به سمع و بصر مردم کشورمان برسد.
انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
United Arab Emirates
۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۱
حکومت ایران با تکیه بر علم و تکنولوژی قدرتمند شرق و غرب، و سیاست حمایتهای مالی و اجتماعی و سیاسی از اقشار ضعیف در راستای استفاده ابزاری از انها و براندازی حکومتهای مردمی، چهره توانمند و قابل اعتماد و نجاتبخش از اسلام ایرانی ارائه کرده که در حجاب و ریش تحمیلی خلاصه، اما در ظلم و بیعدالتی و سرکوب و کشتار حق طلبان در تاریخ نظیر ندارد. انقلاب ایران، سراغاز سقوط جهان در جهل و هرج و مرج و ویرانی و ناامنی و ناامیدی مطلق بمراتب بدتر از هزاران سال قبل است.
0
0
ناشناس
United Arab Emirates
۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۵
خداوند درحالی انسان را از شرک برحذر میدارد که خود مبدع شرک در امر به فرشتگان و سجده بر ادم است و درواقع ابلیس شرک نورزید فقط نافرمانی کرد. خود را امرزنده و مهربان میداند اما از اولین خطای ادم و حوا گذشت نکرد و وجود میوه ممنوعه، و حضور شیطان با اوصاف بهشت درتضاد است. درباره فرزندان ادم و نحوه ازدواج انها بجز ذکر هابیل و قابیل چیزی نگفته و ادعای ازدواج خواهر و برادر دوقلو از دو شکم، غیرقابل قبول است چرا که اگر حرمت ازدواج محارم ابدی باشد، ازلی هم خواهد بود. پیامبر اسلام بزرگترین پیامبران اسمانی است اما مانند موسی افتخار ملاقات مستقیم با خداوند را نداشت و مانند مسیح، امنه با اراده خدا بارور نشد تا از نطفه کلیددار بت خانه متولد نشود. پیامبر اسلام معجزه چشمگیر مانند مسیح و موسی نداشت و ترویج دین عمدتا با کمکهای مالی به فقرا و تبدیل انها به نیروی حامی و کسب منافع حاصل از غارت غیرمسلمانها و تصرف زنان اسیر، و خشونت و کشتار و ارعاب، که با خوی اعراب انزمان سازگار بود. خداوند خود را عادل میداند اما با تایید رسوم اعراب جاهل، مرد را برتری داده و زن را فاقد عقل و اختیار، و از بسیاری حقوق انسانی محروم و وضعیتش در بهشت نامشخص است درحالیکه کم نیستند زنانی که با اندیشه بلند مخترع و مکتشف اند و بر سرنوشت بشریت اثرگذار بوده اند و بالعکس مردانی کم عقل، که مدیریت خانواده را زنان دردست دارند. خداوند خود را یاور مسلمانها میداند اما پیروزی مسلمانها عمدتا در گرو استفاده از شیوه های ضد الهی مکر و دروغ مصلحتی بوده یعنی امداد الهی درکار نیست و یا خدا ماهیت متفاوت از انچه ادعا میشود، دارد. خداوند خود را عالم میداند اما انچه در باره خلقت انسان و جهان گفته مغایر با حقایق علمی اثبات شده است. خداوند خود را روزی رسان میداند اما تا زمان شکوفائی علمی تمدن غرب که امنیت غذائی و سلامت را توسعه داد، بسیاری از مسلمانان بواسطه فقر و بیماری ازبین میرفتند. اقتدار کنونی حکومت ایران نه لطف خدا بلکه علوم و فنون معجزه اسای غرب، وبکارگیری مهادت خاص ایرانیها در دروغ و عوامفریبی و جوسازی و تبلیغات سنگین و سوء و بیرحمی و شقاوت و نفوذ ماهرانه و جلب اعتماد با خنده و خنجر زدن از پشت، و تاسیس و گسترش گروههای خونریز جهادی است. چنین حکومتی با چنین تفکری جز گسترش ظلم و ویرانی، و ترسیم چهره اهریمنی و منفور از اسلام ثمری نخواهد داشت هرچند تبلیغات فریبنده، چهره نجات بخش از اسلام معرفی میکنند که پایدار نخواهند ماند.
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۵
ایران در بازی شطرنج سیاست، بسیار توانمند عمل کرده و توانست با جلب اعتماد قدرتها در قبل و بعد پیروزی، و تظاهر به ضعف و سقوط ، مردم داخل و خارج را فریب دهد و در مخمصه و انفعال قرار دهد. قبل از پیروزی، خمینی ادعا کرد اسلام حکومت ندارد تا حساسیت خارجیها را نسبت به تشکیل قدرتی مزاحم کاهش دهد اما بعد از پیروزی قدرتی مطلق ومرگبار و غیرمسئول با اختیارات نامحدود و فراقانون ایجاد کرد و برخلاف انتظارات قبل، تمام دگراندیشان را که نقش حیاتی در پیروزی و حق سهم در حاکمیت داشتند، نابود کرد. وانمود میکرد مانند 57 بزودی توسط مردم ساقط میشود تا قدرتها اقدامی نکنند و منتظر اقدام مردم باشند و به کسانی بعنوان مخالف نظام اعتماد و حمایت کردند که عامل نفوذی ایران گمراه کننده ایران در نقش مخالف بودند و اطلاعات نادرست به سرویسهای خارجی میدادند. اهدافی که هیتلر در تحقق انها ناکام ماند، ایران با شیوه متفاوت ادامه داد و با سقوط اسرائیل و انقراض نسل یهود، کامل خواهند شد. پیروزیهای جهانی حکومت با تکیه بر سیاستهای پیچیده و جوسازی و دروغ و فریب و تطمیع و تهدید احزاب سیاسی و فرماندهان نظامی و بخطر انداختن امنیت جهانی با تاسیس گروههای جهادی، با سرعت باورنکردنی بر جهان مسلط شد. چنین قدرتی علیرغم موفقیتهای شگرف، فاقد حقانیت و باطل است و با نام الله نمیتوان باطل را حق جلوه داد و از شیوه کلاه شرعی برای پاک نمودن ربا استفاده، و ظلم و جنایت را توجیه کرد. باج دهی به کشورهای روسیه و کره شمالی و چین و دیگر کشورها و نفوذ در سیاست و جلب حمایت انها در مقابل غرب، موجب پشتگرمی ایران در مقابله با امریکا شد بطوریکه اگر امریکا قصد جنگ میکرد، باید با روسیه و چین وارد نبرد میشد. حکومت ایران با شکل بسیار گسترده در ابعاد مختلف به تقویت قدرت خود مشغول است و تحریف تاریخ اسلام و ایران و جهان و بدعت، از جمله این موارد است. حکومت سرکوبگر و خشونت محور ایران نیاز به افراد جاهل و مطیع دارد که در ازای امتیاز یا اندکی مزد به هر اقدامی دست میزنند همانطور که در سرکوب 88 فاجعه افریدند و روی پیامبر را سیاه کردند. افراد ازاده و اگاه و روشن ضمیر و حقگرا و متنفر از ظلم و بیعدالتی و خشونت، جایی در این حکومت ندارند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار