کد خبر:۹۹۴۶۴۳
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

باقری‌فرد: نحوه برگزاری کلاس‌ها در شهر‌های قرمز با تصمیم دانشگاه و ستاد کرونای استان اعلام می‌شود

معاون آموزشی وزارت بهداشت درباره نحوه برگزار یکلاس‌های دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در نیمسال تحصیلی پیش‌رو با توجه به شیوع سویه امیکرون توضیح داد.

ابوالفضل باقری‌فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره آموزش حضوری و مجازی در دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: از مهرماه امسال کلاس‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی به صورت حضوری شروع کردیم. البته به استثنای ورودی‌های ۱۴۰۰ که کلاس‌های آن‌ها به دلیل مشکلات خوابگاه‌ها مجازی بود. این گروه باید حداقل یک ماه در دوره حضوری شرکت می‌کردند و برای رفع اشکال در دانشگاه حضور پیدا می‌کردند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در واقع آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی حضوری شده بود، اما با توجه به شیوع سویه اومیکرون تصمیم‌گیری در شرایط بحرانی به دانشگاه‌ها و استان‌ها واگذار شد. در حال حاضر به جز شهر‌های قرمز که مسئولان دانشگاه‌ها و استان تشخیص می‌دهند آموزش به صورت ترکیبی (مجازی و حضوری) و مجازی باشد، در سایر رنگ بندی‌ها آموزش حضوری است.

وی گفت: کارورزان و دستیاران مثل اساتید وظایف بسیار سنگینی در حوزه درمان دارند و طبق روال قبلی آموزش را ادامه می‌دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار