آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۴۸۱۸
به زودی؛

هیئت هماهنگی و جریان صدر برای تفاهم، تشکیل جلسه می‌دهند

رئیس سِنی جلسه افتتاحیه پارلمان عراق در سخنانی گفت: هیئت هماهنگی شیعی و جریان صدر بار دیگر با یکدیگر متحد خواهند شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «محمود المشهدانی» سیاستمدار عراقی و رئیس سِنی جلسه افتتاحیه پارلمان عراق در سخنانی گفت: اولین جلسه پارلمان را با دقت تمام برگزار کردم و در جلسه اول به هیچ حزبی تعصب نداشتم و به آئین نامه داخلی مجلس پایبند بودم.

بر اساس این گزارش، وی افزود: جلسه اول شاهد فعالیت‌هایی خارج از نظم معمول بود و رفتار من در ریاست جلسه اول کاملاً مدبرانه و بسیار بی طرفانه بود. من آئین نامه داخلی مجلس را زیر پا نگذاشتم و همه را به اثبات خلاف آن دعوت می‌کنم.

این شخصیت عراقی عنوان کرد: دیدیم که همپیمانی عزم و تقدم با فراکسیون صدر، آغاز فتنه بود و کسانی که نتایج انتخابات را کردند، هدفشان ایجاد درگیری بین شیعیان بود. تقلب در انتخابات با هدف ایجاد منازعه مستقیم بین ائتلاف دولت قانون و جریان صدر صورت گرفت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود نیز گفت: توافق بر سر ریاست جمهوری و نخست وزیری سریع خواهد بود. جلسه امروز شاهد تحریم اکثر جناح‌ها خواهد بود. تصمیم دادگاه عالی فدرال برای توقف نامزدی زیباری در راستای مصالح روند سیاسی بود.

المشهدانی عنوان کرد: هیئت هماهنگی و جریان صدر به زودی برای تفاهم تشکیل جلسه خواهند داد. وی همچنین با اشاره به دخالت‌های خارجی در کشورش، تأکید کرد: انگلیس پرونده عراق را در اختیار گرفته و تأثیر آن در سیاست مشخص است.

این سیاستمدار عراقی در پایان نیز به مسأله عادی سازی روابط اشاره کرد و گفت: طرفداران عادی سازی روابط با تل آویو و مرتبطین با کشور‌های عرب حوزه خلیج فارس، شرایط سیاسی را متشنج کرده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار