کد خبر:۹۹۴۹۴۶
برای اولین بار در کشور صورت گرفت

تولید آرد فرموله و نان بدون گلوتن در دانشگاه تبریز

برای اولین بار در کشور آرد فرموله شده و نان مسطح بدون گلوتن برای افراد سلیاکی با ترکیبی از غلات، شبه غلات و حبوبات از سوی شرکت فن آور مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز تولید شد.

آماده// تولید آرد فرموله و نان بدون گلوتن در دانشگاه تبریز

 

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، برای اولین بار در کشور آرد فرموله شده و نان مسطح بدون گلوتن برای افراد سلیاکی با ترکیبی از غلات، شبه غلات و حبوبات توسط شرکت فن آور مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز تولید شد.


عادل دباغ محمدی نسب عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز و از اعضای شرکت فن‌آور مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار ما، با اشاره به تفاوت اصلی آرد و نان سلیاکی (فرموله شده تو سط شرکت کام هیراد نوژن) با موارد مشابه موجود در کشور گفت: درتهیه این آرد و نان از هفت نوع محصول گیاهی مختلف شامل چهار غله، سه شبه غله و یک نوع حبوبات استفاده شده است، در حالیکه در محصولات مشابه ترکیبات آرد و نان در دو یا سه مورد خلاصه می‌شود.


دباغ محمدی با اشاره به نقاط قوت این آرد ونان از قبیل شاخص‌های کیفی شامل رنگ، عطر، بافت و بویژه طعم بسیار مناسب و غیر قابل مقایسه با موارد مشابه مطرح کرد: ارزش غذایی این محصول با دارا بودن مقدار مناسبی از کربوهیدرات ها، فیبر مواد معدنی ویتامین‌ها و پروتئین‌ها، بسیار بالا است ودر فرمولاسیون موجود از دانه‌های با ارزش همانند جودوسر، کینوا (خاویارگیاهی) و باک ویت استفاده شده است که از لحاظ ارزش تغذیه‌ای و ترکیب محتویات و همچنین سلامتی و بهداشت غذایی بسیار مفید است.


عضو هیئت علمی گروه اکوفیزیولوژی گیاهی دانشگاه تبریز ادامه داد: ارزش غذایی جودوسر و چاودار شامل پروتئین با کمیت و کیفیت بالا و بدون گلوتن، فیبر محلول (بتاگلوکان)، آنتی اکسیدانها، اسید فرولیک، مواد معدنی (منگنز، فسفر، مس، آهن، منیزیوم، سلنیوم و روی) است و فواید تغذیه‌ای زیادی از جمله کاهش سطح فشارخون، کاهش سطح کلسترول، کنترل قندخون، کاهش وزن (رژیمی، لاغری)، جلوگیر‌ی از ریزشمو، بهبود کارکرد دستگاه گوارش، تقویت عضلات و مناسب رژیم غذایی بیماران سلیاکی را دارا است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار