آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۵۲۳۷
معاون پژوهشی دانشگاه اصفهان مطرح کرد

حرکت دانشگاه اصفهان به سمت توسعه پژوهش در علوم انسانی

معاون پژوهشی دانشگاه اصفهان با اشاره به نقش علوم انسانی در هدایت جامعه گفت: سیاست امروز دانشگاه اصفهان ارتقای اثربخشی علوم انسانی و برگرداندن امید به جامعه است.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، رسول رکنی زاده، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان در نشست خبری با اشاره به تاریخچه ورود دانشگاه و صنعت به ایران، گفت: وقتی بر سه بخش تکنولوژی، یعنی صنعت، دانش و نیروی انسانی مسلط شویم، می‌توانیم ادعای بومی سازی توسعه را داشته باشیم.

رکنی زاده با بیان اینکه ورود به نسل دوم دانشگاه‌ها باعث شد تا پژوهش به صورت جدی وارد عرصه علم آموزی شود، ادامه داد: از دهه ۸۰ بود که مساله مقاله نویسی و تولید علم در دانشگاه‌ها مورد توجه قرار گرفت. البته امروز کارکرد اصلی دانشگاه‌ها ورود به عرصه تعاملات علمی جهانی است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان بیان کرد: برنامه ما برای آینده پژوهشی دانشگاه، سرمایه گذاری در آزمایشگاه‌های تخصصی و توسعه فعالیت‌های دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه است.

وی با اشاره به اینکه توسعه ناحیه نوآوری در دانشگاه اصفهان از ۹۸ شروع شده، گفت: اصفهان دومین شهر دانشگاهی کشور است، اما ارتباط بین دانشگاه‌های این استان ضعیف بود. به همین دلیل کنسرسیوم دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی استان تشکیل شد که تاکنون ۳۰ پروژه بین دانشگاهی را آغاز کرده است.

رکنی زاده به نتیجه نرسیدن پژوهش‌ها را به دلیل همراهی نکردن حاکمیت و اقتصاد دانست و گفت: طی ۲ سال گذشته مسئولان دانشگاه‌های استان اصفهان به دنبال ایجاد شبکه بین پژوهشگران برای حل مسائل روز بوده اند.

وی بیان کرد: یکی از سیاست‌هایی که به طور جدی اجرا کرده ایم، تصحیح آیین نامه‌ها در راستای جامعه محوری و اثربخشی آن‌ها است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان با بیان اینکه علوم انسانی اثربخشی زیادی در هدایت جامعه دارد، گفت: سیاست امروز دانشگاه اصفهان ارتقای اثربخشی علوم انسانی و برگرداندن امید به جامعه است.

وی به تشریح فعالیت‌های پژوهشی برون دانشگاهی پرداخت و گفت: در سال جاری پژوهشگران دانشگاه اصفهان ۲۰ میلیارد تومان قرارداد با بخش خصوصی منعقد کرده اند. با این حال دانشگاه با بهره گیری از بودجه خود در حال برنامه ریزی برای سرمایه گذاری در حل مشکلات صنعت است.

رکنی زاده با بیان اینکه باتوجه به شرایط بودجه‌ای نمی‌توان برنامه ریزی بلندمدت در زمینه فعالیت‌های پژوهشی داشت، گفت: بودجه پژوهشی دانشگاه‌ها حدود ۱۵ درصد بودجه کل دانشگاه‌ها است. اگر دولت حداقل ۵ درصد این بودجه را در زمان مشخصی محقق کند، می‌توان بخشی از هزینه‌های این حوزه را پرداخت کرد و برنامه ریزی برای تحقق اهداف پژوهشی انجام داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار