کد خبر:۹۹۵۴۷۲

بازدید از کارخانه‌های فعال در زمینهٔ مواد‌ غذایی

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس پارک علم و فناوری البرز با همراهی مدیرعامل و مدیران شرکت (دلپذیر) از کارخانه‌های فعال درزمینهٔ مواد غذایی واقع در کمال شهر کرج بازدید کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، خیرالدین معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مهدی عباسی رئیس پارک علم و فناوری البرز با همراهی مدیرعامل و مدیران شرکت کدبانو (دلپذیر) از کارخانه‌های فعال درزمینهٔ مواد غذایی واقع در کمال شهر کرج بازدید کردند.

در نشستی که در حاشیه این بازدید برگزار شد، رئیس پارک علم و فناوری البرز با ارائه کلیاتی از جایگاه پارک علم و فناوری البرز و نقشی که فناوران مستقر و شرکت‌های دانش‌بنیان پارک در تأمین نیاز‌های کارخانه‌ها و واحد‌های صنعتی دارند بر توسعه واحد‌های تحقیق و توسعه R&D)) و لزوم استقرار این واحد‌ها در پارک علم و فناوری البرز تأکید کرد.

وی به تجارب خوب پارک علم و فناوری البرز در تعامل با واحد‌های صنعتی اشاره کرد و افزود: در شرایط تحریم و کرونا، نقش مؤثر این پارک با مشارکت مؤثر شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در حل مشکلات واحد‌های صنعتی یک نقش سازنده و مؤثر بود و در حاضر نیز آمادگی لازم جهت هرگونه نیاز این شرکت‌ها و واحد‌های صنعتی راداریم و آماده ارائه دستاورد‌های دانشی و نوآورانه خود به این واحد‌ها هستیم.

در این بازدید مقرر شد مدیران کارخانه میزبان (شرکت دلپذیر) در فرصت مناسب از پارک و توانمندی‌های فناوران پارک علم و فناوری البرز بازید نموده و زمینه‌های همکاری مشترک را از نزدیک بررسی نمایند.

گفتنی است؛ شرکت کدبانو (دلپذیر)، تولیدکننده محصولات دلپذیر، در سال ۱۳۲۸ فعالیت خود را در حومه شهرستان کرج آغاز نمود. در بدو تأسیس فعالیت این شرکت تنها در زمینه تولید چند نوع محصول خلاصه می‌شد، ولی با گسترش فعالیت‌های شرکت برای اولین بار در ایران، موفق به تولید محصولات و تولیدات دیگری نیز از قبیل انواع سس‌های سرد، سس‌های گرم و انواع محصولات کنسروی غیر گوشتی نیز به تولیدات این شرکت اضافه شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار