کد خبر:۹۹۵۸۱۳

جانسون و بن‌سلمان درباره ایران گفتگو کردند

نخست وزیر انگلیس و ولیعهد سعودی روز جمعه در تماسی تلفنی درباره موضوعات مختلف از جمله ایران گفتگو کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس و «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی روز جمعه درباره پیش برد توافق تجاری گفتگو کردند.

جانسون در این گفت‌وگوی تلفنی درباره افزایش همکاری در زمینه انرژی با تمرکز بر تغییرات آب‌وهوایی صحبت کرد.

انگلیس امیدوار است که بتواند توافق تجارت آزاد با شش کشور عضو شورای همکاری را طی سال جاری میلادی به عنوان بخشی از چشم انداز برگزیت اجرایی کند.

بر اساس بیانیه دفتر نخست وزیری انگلیس، بن سلمان و جانسون چند دقیقه درباره این توافق احتمالی گفتگو کردند.

دفتر نخست وزیر انگلیس اضافه کرد: «نخست وزیر بر همکاری انگلیس با شورای همکاری و قصد توافق در خصوص توافق تجاری جدید تاکید کردند».

وی با بن سلمان درباره تقویت روابط دوجانبه و تعهد به افزایش سرمایه گذاری و همکاری در خصوص انرژی و ارتباطات مردم گفتگو کرد.

در حالی که انگلیسی یکی از مهمترین تامین کنندگان تسلیحات برای کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس به شمار می‌آید، دو طرف در خصوص همکاری‌های امنیتی و دفاعی میان انگلیس و عربستان سعودی صحبت کردند.

دو طرف همچنین درباره موضوع ایران و یمن نیز گفتگو کرد.

در پایان این گفت‌وگوی تلفنی، جانسون ابراز امیدواری کرد که ولیعهد سعودی در نزدیک‌ترین فرصت، امکان سفر به انگلیس را داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار