به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ۶۹ مجموعه آزمایشگاهی قدم پیش گذاشتند و با اشتراکگذاری ۲ هزار و ۱۷۴ تجهیز آزمایشگاهی تلاش کردند تا صنعت حملونقل کشور توسعه یابد و به سمت هوشمندی حرکت کند و عوائد آن نصیب جامعه و مردم شود. صنعتی قدیمی و کهن که با کمک فناوریهای مدرن؛ شکلی نوین یافته است و نیازهای مسافران را به شکلی هوشمند و کارآمدتر پاسخ می دهد.
در این میان؛ استفاده از تجهیزات و دستگاههای آزمایشگاهی ابزاری کارآمد برای تحقق این امر محسوب میشوند به همین دلیل شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از اشتراکگذاری این تجهیزات آزمایشگاهی حمایت کرده است تا پژوهشگران، اساتید، دانشجویان و کاربران این حوزه بتوانند به این ابزارها دسترسی سهل تری داشته باشند.
«آزمایشگاه ابر رایانه ملی سیمرغ دانشگاه صنعتی امیرکبیر»، «آزمایشگاه مرکز ابررایانش ملی شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان»، «آزمایشگاه آزمون تجهیزات فرودگاهی شرکت فرودگاهی ابرگان البرز»، «آزمایشگاه آلودگی هوا و عوامل فیزیکی پژوهشگاه نیرو»، «آزمایشگاه آنالیز مواد دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه علم و صنعت ایران»، «آزمایشگاه اپتیک جهاد دانشگاهی واحد دانشگاه صنعتی شریف» و غیره از جمله مجموعه هایی هستند که در این حوزه فعال هستند و تجهیزات خود را در اختیار کاربران این حوزه قرار دادهاند.