کد خبر:۹۹۷۱۴۹
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

فاطمی‌پور: طرح اندیشه تمدن‌ساز راهی برای حضور اساتید در فعالیت‌های فرهنگی / شرکت بیش از ۱۱ استاد دانشگاه در این طرح + فیلم

معاون فرهنگی و سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها جزئیات طرح «اندیشه تمدن ساز» ویژه اساتید دانشگاه‌ها را تشریح کرد.

منتشر نشود// حجت الاسلام فاطمی پور: طرح اندیشه تمدن ساز راهی برای حضور اساتید در فعالیت‌های فرهنگی / شرکت بیش از ۱۱ استاد دانشگاه در این طرح + فیلم

حجت الاسلام فاطمی پور، معاون فرهنگی و سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به برگزاری طرح «اندیشه تمدن ساز» با محوریت اساتید دانشگاه‌ها و ورود آن‌ها به فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها گفت: یکی از مواردی که با مجازی شدن آموزش‌ها در دانشگاه‌ها در نظر گرفته شد تا ماموریت نهاد رهبری روی زمین نماند برگزاری طرح «اندیشه تمدن ساز» بود. زمانی که دانشگاه‌ها روال عادی خود را طی می‌کرد و آموزش ها، جلسات و نشست‌ها به صورت حضوری بود، جلسات هم اندیشی اساتید برگزارمی شد که کمک می‌کرد به فهم بهتر مسائل در کف دانشگاهها، اما با تعطیلی دانشگاه‌ها و رفتن به سمت آموزش‌های مجازی این فرصت از دست رفت و برگزاری هم اندیشی‌ها در فضای مجازی با مشکلاتی مواجه بود.

وی افزود: برای اینکه بتوانیم اساتید را در فعالیت فرهنگی دانشگاه‌ها داشته باشیم «طرح اندیشه تمدن ساز» طراحی شد و برای اولین بار این طرح از سوی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها آزاد اجرایی شد که استقبال خوبی از این طرح صورت گرفت و نتایج موثری در طرح مباحث فرهنگی از سوی اساتید دانشگاه‌ها داشت.

معاون فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در خصوص جزئیات این طرح اضافه کرد: طرح به این صورت بود که جمعی از اساتید کتاب طرح اندیشه رهبر انقلاب را جلسه به جلسه مطالعه می‌کنند و جلسات مباحثه به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌کنند که به تعداد موضوعات این کتاب طرح مباحثه برگزار شد.

وی ادامه داد: در زمان اجرای این طرح خود ما هم باور نداشتیم که استقبالی صورت بگیرد، اما در حال حاضر که مرحله دوم این طرح است حدود ۱۱ هزار نفر از اساتید در مرحله دوم ثبت نام کردند و مطالعه این کتاب‌ها نوع نگاه اساتید نسبت به جامعه ساز دین و حاکمیت تغییر می‌کند.

فاطمی پور خاطر نشان کرد: این طرح به صورت همزمان در دانشگاه‌ها آغاز نشده و هر دانشگاهی مراسم افتتاحیه و اختتامیه خود را برگزار می‌کنند.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار