به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، این جشنواره قرار است امسال نیز با توجه به رعایت شیوهنامههای بهداشتی کرونا در جامعه، بهصورت مجازی و فرآیندی و در چند مرحله بهشکل گام به گام برگزار شود.
مدیر واحد توسعه سیستمهای حملونقل پاک سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری تهران در نشستی به همراه کارشناسان آن سازمان در دبیرخانه هفتمین جشنواره ملی اسباببازی ضمن قدردانی از برگزاری هر ساله این جشنواره و نگاه ویژه کانون پرورش فکری به موضوع تولید اسباببازیهای آموزشی متناسب با زندگی در شهر تهران قول همکاری و حمایت این سازمان را در برنامههای جشنواره اعم از اطلاعرسانی و مشارکت در بخشهای مختلف را داد.
یعقوب آزادهدل افزود: این سازمان برای تولید اسباببازیهایی با موضوع حمل و نقل و ترافیک آمادگی دارد و در پنجمین رویداد ملی ایدهآزاد با موضوع آموزش مسائل ترافیک و قوانین راهنمایی و رانندگی نیز مشارکت میکند.
مدیر واحد توسعه سیستمهای حملونقل پاک سازمان حملونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: این سازمان همچنین از محصولاتی که با هدف ایمنی عبور و مرور، ترویج رفتارهای درست ترافیکی و نهادینهسازی آن در اذهان کودکان و نوجوانان تولید شده باشد، حمایت میکند و در صورتیکه در بخش رقابتی جشنواره ملی اسباببازی چنین محصولاتی وجود داشته باشد مورد قدردانی این معاونت قرار میگیرد.
بر اساس این خبر، در نشست تخصصی بخش علمی هفتمین جشنواره ملی اسباببازی که روز ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ برگزار میشود، متخصصان ترافیکی از سوی معاونت توسعه حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، به بحث درباره نقش پررنگ بازیها و سرگرمیها در آموزشهای شهروندی میپردازند.
بخش رقابتی هفتمین جشنواره ملی اسباببازی به شناسایی، قدردانی و معرفی برترین اسباببازیهای ایرانی در سال ۱۴۰۰ اختصاص دارد.
به گفته آیدین مهدیزاده دبیر هفتمین جشنواره ملی اسباببازی امید است با استقبال تولیدکنندگان در این بخش بتوانیم در آینده نه چندان دور شاهد اسباببازیهای هدفمند در راستای آموزشهای شهروندی به خصوص فرهنگ صحیح ترافیکی باشیم.
جشنواره ملی اسباببازی با هدف کمک به ساماندهی و رونق صنعت اسباببازی از سال ۱۳۹۴ از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز به کار کرده است و فرآیند برگزاری هفتمین دوره آن نیز در زمستان سال ۱۴۰۰ در فضای مجازی و با همراهی شورای نظارت بر اسباببازی آغاز شده است.