حجتالاسلام والمسلمین هادی صادقی رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: فعالیت شوراهای حل اختلاف منجر به گسترش صلح و سازش میان دعاوی پروندههای مختلف میشود و این امر در کاهش تعداد پروندههای ورودی به دادگستریها نقش بسیار قابل توجهی دارد.
وی اضافه کرد: بیشتر پروندههای ورودی به شورای حل اختلاف در شعب مختلف این مجموعه منتهی به صلح و سازش میشود و توسعه این شوراها و همچنین مسئله توجه به رفع مشکلات شوراهای حل اختلاف به طور ویژه در دستور کار ما قرار دارد.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود ۷ هزار شعبه حل اختلاف در سراسر کشور فعال هستند و اعضای فعال این شوراها در برقراری صلح و سازش و رفع اختلافات میان دعاوی مختلف پروندهها تلاش میکنند.
حجتالاسلام والمسلمین صادقی تاکید کرد: یکی از سیاستهای مد نظر ما این است که با توسعه شوراهای حل اختلاف از ورود طرفین دعوا و ورود پرونده مربوط به آنها به سمت دادگاه را کاهش داده و بین آنها صلح و سازش ایجاد کنیم.
وی تصریح کرد: عملکرد شوراهای حل اختلاف عملکرد خوب و موفقی است و این شوراها با هدف تسریع و تسهیل در رسیدگی به پروندههای مربوط به مردم رسیدگیهای قضائی لازم را انجام میدهند.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه یادآور شد: گسترش فرهنگ صلح و سازش در جامعه موضوع مهمی است که بخش گستردهای از این صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف متجلی میشود.