آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۸۵۹۴
امروز جمعه؛

ارتش یمن دومین پهپاد آمریکایی را سرنگون کرد

ارتش و کمیته‌های مردمی یمن امروز جمعه دومین پهپاد آمریکایی را در آسمان این کشور هدف قرار داده و سرنگون کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، ارتش و کمیته‌های مردمی یمن امروز جمعه دومین پهپاد آمریکایی را در آسمان این کشور هدف قرار داده و سرنگون کردند.

بر اساس این گزارش، ارتش و کمیته‌های مردمی یمن پهپاد آمریکایی «اسکان‌ای گل» (Scan Eagle) را در آسمان مأرب ساقط کرده‌اند. یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرده است که این پهپاد در حال انجام مأموریت خصمانه در آسمان مأرب بود.

این درحالی است که نیرو‌های یمنی صبح امروز نیز یک پهپاد آمریکایی دیگر را شکار کرده بودند. یمنی‌ها پهپاد آمریکایی MQ۱ را در آسمان استان الجوف هدف قرار داده بودند. پهپاد مذکور درحالی هدف قرار گرفت که در حال انجام مأموریت جاسوسی در الجوف بود.

اخیراً «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفته بود: ادعای ائتلاف متجاوز سعودی - اماراتی - آمریکایی مبنی بر استفاده نیرو‌های مسلح یمن از اماکن غیر نظامی برای اهداف نظامی، صحت ندارد و توجیه محض برای هدف قرار دادن مراکز و تأسیسات غیر نظامی است.

یحیی سریع افزود: تأکید می‌کنیم حمله ائتلاف متجاوز سعودی به مراکز و تأسیسات غیر نظامی به هیچ عنوان اهداف دشمن را در شکست اراده ملت یمن محقق نمی‌سازد و این حملات بدون پاسخ و مجازات باقی نخواهد ماند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار