آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۹۰۰۵

وزرای خارجه آمریکا و امارات در خصوص آخرین تحولات منطقه رایزنی کردند

وزرای خارجه آمریکا و امارات امروز یکشنبه با یکدیگر در خصوص آخرین تحولات منطقه و روابط دوجانبه رایزنی کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «عبدالله بن زائد آل نهیان» وزیر خارجه امارات با «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا به صورت تلفنی گفتگو کرد. طرف‌های آمریکایی و اماراتی در خصوص آخرین تحولات منطقه رایزنی کردند.

بر اساس این گزارش، دو طرف در خصوص روابط ابوظبی و واشنگتن رایزنی کرده و راه‌های گسترش روابط امارات و آمریکا در تمام زمینه‌ها را بررسی کردند.

وزیر خارجه امارات در جریان این تماس تلفنی بر لزوم تقویت همکاری‌ها میان ابوظبی و واشنگتن تأکید کرد. وی خواستار گسترش دامنه همکاری‌های دوجانبه شد.

تماس تلفنی وزرای خارجه امارات و آمریکا پس از آن انجام شد که چندی پیش ابوظبی برای مواجهه با یمنی‌ها از واشنگتن درخواست کمک کرده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار