کد خبر:۹۹۹۲۱۰

جمعی از دانشجویان در فرودگاه امام خمینی (ره) تجمع کردند

همزمان با پرواز مذاکره کننده ارشد کشورمان به وین جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران با هدف تاکید بر لزوم رعایت شروط رهبر معظم انقلاب در مذاکرات در فرودگاه امام خمینی (ره) تجمع کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با پرواز علی باقری کنی مذاکره کننده ارشد کشورمان به وین جمعی از دانشجویان بسیجی دانشگاه‌های تهران با هدف تاکید بر لزوم رعایت شروط رهبر معظم انقلاب در مذاکرات در فرودگاه امام خمینی (ره) تجمع کردند.

جمعی از دانشجویان بسیجی همزمان با پرواز باقری به وین در فرودگاه امام خمینی (ره) تجمع کردند

دانشجویان در این تجمع با سر دادن شعار مرگ بر آمریکا و حمل پلاکارد‌هایی با محتوای بازگشت آمریکا بدون تغییر رفتار ملموس هرگز، نرمش بس است کمی هم قهرمانی کنید، نرمش بس است کمی هم قهرمانی کنید، عدول از شروط رهبری هرگز، عدم توافق بهتر از توافق بد است، آمریکا شیطان بزرگ است، جنتلمن‌های پشت میز مذاکره همان تروریست‌های فرودگاه بغداد هستند، برجام سند طلب کاری ملت ایران است خواستار رعایت شروط رهبر معظم انقلاب در مذاکرات شدند.

جمعی از دانشجویان بسیجی همزمان با پرواز باقری به وین در فرودگاه امام خمینی (ره) تجمع کردند
همچنین در بخش دیگری از این تجمع بیانیه دانشجویان در خصوص لزوم رعایت شروط رهبر معظم انقلاب در مذاکرات قرائت شد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:


بسم الله الرحمن الرحیم

﴿ وَلَا تَرْکَنُوا إِلَى الَّذِینَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّکُمُ النَّارُ وَمَا لَکُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِیَاءَ ثُمَّ لَا تُنْصَرُونَ | و به ستم‏پیشگان گرایش نیابید که آتش دوزخ به شما خواهد رسید و در برابر خداوند سرورى ندارید، و یارى نیز نخواهید یافت‏. هود ۱۱۳﴾


ملت شریف و کارگزاران ایران اسلامی


پس از گذشت چهل‌و‌سه سال از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و تلاش‌های شبانه‌روزی دشمنان ملت ایران برای به زانو درآوردن نظام اسلامی، امروز نتیجه «مقاومت همه‌جانبه» ملت شریف ایران، شکست فشار‌های ظالمانه و اهداف خبیثانه‌ی دشمنان بوده است؛ دست‌یابی به فناوری‌های نوین در صنعت و انرژی هسته‌ای، پیشرفت‌های شگرف در عرصه نظامی و خودکفایی در حوزه‌های گوناگون، پیوستن به معاهده‌ی شانگهای، ساخت واکسن کرونا و حل مشکل واردات آن به کشور همه دست‌آورد‌ها و پیروزی‌های واقعی و ملموس «مقاومت حداکثری ملت ایران و نظام اسلامی» با وجود متحمل شدن هزینه‌های فراوان است.

با این اوصاف، اما رویکرد «سازش» که مقابل ایده‌ی «مقاومت» است، تجربه‌ی تلخ برجام نافرجام را نصیب تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی نموده است؛ تجربه‌ای که در دوره‌ی اجرایی شدن آن سند، رفاه اقتصادی پایدار برای ملت ایران ممکن نشد؛ در واقع برجام نه تنها به خواسته‌های دولت مردان وقت، که حتی به اهداف درون‌متنی خویش نیز نزدیک نشد. به همین سبب معتقدیم برجام سند تاریخی شکست «دولت‌مردانِ کدخدا پرست» بوده است.

 
کد ویدیو


امروز و پس از روی کار آمدن دموکرات‌های آمریکایی، بیش از هر زمان دیگری مشخص است که مجادله‌ی ایران با غرب و آمریکا، یک مجادله‌ی سیاسی-حقوقی نیست، بلکه یک جدال تمدنی-تاریخی است. اتکا برجام به مجادله‌ی حقوقی-سیاسی و بی‌توجهی به ابعاد تمدنی این پیکار، موجب خسارات محض غیرقابل جبران شده است. اصرار دموکرات‌های کنگره‌ی آمریکا بر احیاء سریع برجام ۲۰۱۵ برای بازگرداندن ایران به آن نقطه و اعتراف به اینکه سیاست فشار حداکثری موجبات تقویت ایران را فراهم کرد، نشانه‌هایی برای فرارسیدن موسم اتخاذ یک «تصمیم سخت سیاسی» در بدنه‌ی حاکمیتی کشور است.

این تصمیم سخت سیاسی باید مشخص کند در شرایطی که آمریکای بایدن نیز همچون آمریکای ترامپ، بر استمرار سیاست‌های تحریمی خود اصرار داشته و حتی در ظاهر حاضر به لغو تحریم‌ها در همان سطح مندرج در توافق‌نامه‌ی برجام نیست، تضمین عدم خروج از توافقنامه را نمی‌دهد و انجام گام‌به‌گام تعهدات با هدف راستی‌آزمایی دوطرفه را قبول نمی‌کند و در حالی که سه کشور اروپایی نیز پس از خروج آمریکا از برجام هیچ اقدام مثبتی انجام نداده‌اند و تمام و کمال خطوط مدنظر آمریکا را دنبال کردند، اساساً ایران چه نفعی از توافق جدیدی که همه‌ی ابعاد آن به حضور یا عدم حضور آمریکا بستگی دارد خواهد برد؟

ما معتقدیم عهدِ جدید دولت سیزدهم با ملت ایران در فرایند تشکیل دولت و همچنین سیاست تحسین‌برانگیزش در گره‌نزدن مسائل کشور به مذاکره و توافق با غرب، ایجاب می‌کرد که رویکرد امتیازدهی به جهان‌خواران را «متوقف» نماید. به نظر ما پاشنه‌ی آشیل دولت سیزدهم از همان ابتدا عدم اتخاذ سیاست صحیح پیرامون برجام بوده است؛ به همین سبب امروز هرگونه بازگشتی به نقطه‌ی برجام را، بازگشت به یک نقطه‌ی شکست تلقی می‌کنیم.

 
کد ویدیو


دولت‌مردان سیزدهم باید متوجه باشند در هرگونه توافقی که پای آمریکا در میان باشد، خصوصا زمانی که تنها دو سال از ریاست جمهوری بایدن باقی مانده و جمهوری خواهان در یک قدمی کنگره آمریکا هستند، «ضمانت حقوقی-سیاسی» هیچ معنایی نداشته و از نظر حاکمان فعلی و آتی این کشور «کاغذپاره‌ای» بیش نیست! این را تجربه‌ی تلخ برجام به ما آموخت و امروز موسم به‌کارگیری این آموخته‌هاست.

بسیج دانشجویی ضمن قدردانی از دل‌سوزی و امانت‌داری مذاکره‌کنندگان کشورمان، قطعا «عدم توافق» را بهتر از هرگونه «توافق بد» می‌داند و با صدای رسا هشدار می‌دهد دولت خبیث آمریکا با هیچ توافقی تحریم‌ها را لغو نخواهد کرد؛ به همین سبب نیز اصرار سیاست‌مداران بر توافق سریع را برنمی‌تابد و احیاء برجام را سیاست شسکت‌خورده تلقی می‌کند. توصیه اکید به تصمیم‌گیران کشور این است که از تجربه‌ی تاریخی برجام عبرت بگیرند و با اتکا بر روح مقاومت دینی، موجبات پیشرفت این مرز و بوم را فراهم آورند و مصالح کشور را به نمایش‌های کوتاه مدت تبلیغاتی مقدم بدانند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار