کد خبر:۹۹۹۵۶۷

عامری: برای نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی راهی جز واردات ماشین‌های استوک نداریم

رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت‌های مسافربری کشور گفت: برای بهبود و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی راهی جز واردات ماشین‌های استوک نداریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمدرضا عامری، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت‌های مسافربری کشور در مورد بررسی فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل افزود: با توجه‌ به شرایط اقتصادی کشور و مشکلات دلاری و ارزی دولت و تورم لجام‌گسیخته آزاد شدن واردات خودرو برای ارائه خدمت بهتر در بخش حمل‌ونقل عمومی راهکاری اساسی است.

وی افزود: در حال حاضر قیمت یک اتوبوس ۱۱ میلیارد تومان است و هزینه خرید یک جفت لاستیک اتوبوس ۳۰ میلیون تومان است که باتوجه‌به شرایط اقتصادی موجود برای رانندگان تأمین این هزینه‌ها بسیار سخت است.

عامری با بیان اینکه در سال گذشته بانک مرکزی افزایش نرخ حمل‌ونقل را ۸۵ درصد اعلام کرد، ولی در بخش حمل‌ونقل تنها ۳۰ درصد افزایش نرخ داشتیم گفت: در سال گذشته باوجوداینکه همه اقلام در کشور افزایش نرخ داشتند نرخ حمل‌ونقل کشور هیچ‌گونه افزایش نرخ نداشته و حتی هیچ کمک مالی و حمایتی از دولت نشده است، لذا از دولتمردان انتظار می‌رود هر چه سریع‌تر شرایطی را برای بهبود نرخ حمل‌ونقل فراهم کنند.

رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت‌های مسافربری کشور اظهار داشت: در حال حاضر تولید ناوگان حمل‌ونقل کشور شرایط مطلوبی ندارد و عمر ناوگان حمل‌ونقل مسافری اتوبوس‌ها ۱۳ تا ۱۴ سال و سواری ۷ تا ۸ سال و مینی‌بوس‌ها ۲۵ تا ۲۶ سال است.


 ناوگان حمل‌ونقل عمومی پاسخگوی سفر‌های پسا کرونا نیست


عامری در ادامه تصریح کرد: وضعیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور از لحاظ تعداد باتوجه‌به شرایط اقتصادی و مشکلات کرونا کمبود ناوگانی ندارد، ولی در شرایط عادی و شکوفایی اقتصادی ناوگان موجود پاسخگوی نیاز ۸۵ میلیون جمعیت کشور نیست.

وی با بیان اینکه در شرایط پسا کرونا و بهبود وضعیت اقتصادی مردم که انگیزه سفر افزایش می‌یابد شاهد کمبود ناوگان خواهیم بود ادامه داد: در حال حاضر ۱۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس، ۳۷ هزار سواری، ۲۷ هزار مینی‌بوس در کشور وجود دارد.

رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت‌های مسافربری کشور در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر ضرورت توجه به نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی و اینکه مسافرت با اتوبوس امن‌تر می‌باشد بیان داشت: در حوادث و تصادفات جاده‌ای ۳ عامل انسان، جاده و ناوگان مؤثر است و باتوجه‌به شرایط فعلی کشور از لحاظ ناوگان، جاده و رانندگان نسبت به برخی از کشور‌ها حوادث کمتری داریم که امیدواریم این آمار به صفر برسد.

وی ادامه داد: در حال حاضر دوره‌های آموزشی جدید برای رانندگان اتوبوس برگزار و علاوه بر گواهینامه حرفه‌ای آموزش‌های کنترلی و مهارتی هم ارائه می‌شود و اتحادیه‌ها همواره نظارت‌های خود را انجام می‌دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار