آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۴۱۸۸

همایش ملی آموزش، در ایستگاه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

پانزدهمین همایش ملی آموزش با کاربست علوم شناختی، با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی، در تاریخ 24 و 25 بهمن ماه 1403 در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو و به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، پانزدهمین همایش ملی آموزش با کاربست علوم شناختی در آموزش و یادگیری، با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی، در تاریخ ۲۴ و ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار خواهد شد. این همایش با هدف پیشبرد دانش و پژوهش‌های نوین در حوزه علوم شناختی و یادگیری و بررسی نقش این علوم در بهبود فرآیند‌های یادگیری طراحی شده است.

از جمله اهداف این رویداد ملی، می‌توان به ارائه یافته‌های جدید در حوزه‌های مرتبط با یادگیری و آموزش، شناسایی و معرفی روش‌های نوین و اثربخش آموزشی، و بررسی چگونگی استفاده از رویکرد‌های مبتنی بر علوم شناختی در طراحی محتوا و برنامه‌های آموزشی اشاره کرد. همچنین، ترویج فناوری‌های آموزشی پیشرفته، نقش هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در آموزش، و برقراری ارتباط میان پژوهشگران، اساتید، معلمان و سیاست‌گذاران آموزشی از دیگر محور‌های این همایش خواهد بود.

این همایش به بررسی موضوعات متنوعی از جمله آموزش مهارت‌های شناختی به کودکان قبل از مدرسه، فرصت‌های توسعه مهارت‌های شناختی در دوره دبستان، نگاهی نو به دوره نوجوانی از منظر مطالعات شناختی و کاربرد هوش مصنوعی در آموزش خواهد پرداخت و محققان، اساتید و متخصصان در این زمینه‌ها به تبادل نظر و گفت‌و‌گو خواهند پرداخت.

علوم شناختی به عنوان حوزه‌ای میان‌رشته‌ای، با بررسی عملکرد مغز و ذهن، شناخت انسان را از فرآیند‌های یادگیری، تفکر، حافظه، توجه و تصمیم‌گیری افزایش می‌دهد و در امر آموزش و تربیت نقش کلیدی ایفا می‌کند. این همایش فرصتی مناسب برای بهبود روش‌های یاددهی و یادگیری و توسعه مهارت‌های شناختی خواهد بود.

علاقه‌مندان به شرکت در این همایش می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی اطلاعات بیشتری کسب کنند و در این رویداد علمی و پژوهشی شرکت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار