آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۰۹۸
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد

لزوم اجرای سند دانشگاه اسلامی/ بازنگری در بازنشستگی اساتید و مقابله با رکود علمی

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با انتقاد از بازنشستگی‌های غیرضروری اساتید برجسته، گفت: هویت دانشگاه به شخصیت‌های علمی آن وابسته است. اگر استادی دچار رکود است، باید با گفت‌و‌گو و حمایت، او را از این وضعیت خارج کرد، نه اینکه با برخورد‌های تند موجب دلزدگی شد.
لزوم اجرای سند دانشگاه اسلامی/ بازنگری در بازنشستگی اساتید و مقابله با رکود علمی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در این دیدار بیان کرد: مدیریت تحولگرا باید در بستر کرامت انسانی و ارزش‌ها صورت گیرد و تحولاتی که همراه با آشفتگی باشند یا مدیرانی که صرفاً به آرامش بی‌تحول بسنده کنند، موفق نخواهند بود.

تحول همراه با حفظ کرامت نیرو‌ها

وی با تأکید بر لزوم حفظ حرمت اساتید و کارکنان اظهار داشت: نیرو‌های دانشگاهی زمانی با عشق و جان‌دل کار می‌کنند که حرمتشان توسط مسئولان حفظ شود. حتی در بازنشستگی نیز باید با تکریم و برگزاری مراسم تقدیر از آنان خداحافظی کرد.

وی به استفاده از ظرفیت صندوق‌های حمایتی و قرض الحسنه برای رفع نیاز‌های کارکنان اشاره کرد و گفت: همه کارمندان، از جمله خانواده‌های آنان، باید از این حمایت‌ها بهره ببرند.

نگاه انسانی به کارمندان و حل مشکلات آنان

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه مسئولان باید به کارمندان همانند خانواده خود توجه کنند، تصریح کرد: مسئولان باید گره از مشکلات کارکنان باز کنند. در سفر‌های استانی نیز باید به مشکلات افراد، از جمله اساتید و کارمندان، رسیدگی شود؛ مثلاً اگر حقوقی معوق مانده یا کسی احساس بی‌توجهی می‌کند، باید فوراً پیگیری شود.

بازنگری در بازنشستگی اساتید و مقابله با رکود علمی

استاد خسروپناه با انتقاد از بازنشستگی‌های غیرضروری اساتید برجسته، گفت: هویت دانشگاه به شخصیت‌های علمی آن وابسته است. اگر استادی دچار رکود است، باید با گفت‌و‌گو و حمایت، او را از این وضعیت خارج کرد، نه اینکه با برخورد‌های تند موجب دلزدگی شد.

وی با اشاره به تجربه شخصی خود در انتشار سالانه مقالات علمی و تالیف کتاب، افزود: مدیری که از کار علمی فاصله بگیرد، در مدیریت نیز آسیب میبیند و موفق نخواهد بود.

تقویت دانشگاه فرهنگیان و اجرای سند دانشگاه اسلامی

وی با اشاره به نقش دانشگاه فرهنگیان در تربیت نیرو‌های متعهد، گفت: این دانشگاه متعلق به نظام است و نیرو‌های تربیت شده در آن باید در جایگاه مناسب به کار گرفته شوند تا هم بیکار نمانند و هم جامعه از تخصصشان بهره ببرد.

استاد خسروپناه اجرای سند دانشگاه اسلامی را فراتر از راه‌اندازی مسجد و محراب دانست و افزود: علم، پژوهش و فناوری محور‌های اصلی این سند هستند. دانشگاه پیام نور نیز باید در اجرای نقشه جامع علمی کشور و بازنگری اساسنامه پس از ۳۰ سال، پیشگام باشد تا امکان جذب دانشجوی دکتری و توسعه رشته‌های نوآورانه فراهم شود.

پارک‌های علم و فناوری و ارتباط با صنعت

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تقدیر از راه‌اندازی پردیس‌های دانشگاهی و ارتباط با صنایع، خاطرنشان کرد: هر دانشگاه باید با پارک‌های علم و فناوری استان همکاری کند یا در صورت امکان، پارک مستقل ایجاد نماید. حضور دانشگاه‌ها در غرفه‌های این پارک‌ها و استفاده از ظرفیت‌های مشترک، به ارتقای تولید و فناوری کمک خواهد کرد.

وی در پایان با تشکر از اقدامات دانشگاه پیام نور، ابراز امیدواری کرد که با اجرای یسازی اسناد بالادستی و حفظ کرامت انسانی، گام‌های بلندی در توسعه علمی و فرهنگی کشور برداشته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار