آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۰۱۲۷

مقام روسی: مذاکره با رئیس جمهور اوکراین فایده‌ ندارد / زلنسکی تحت تأثیر غرب است

نماینده مجلس دومای روسیه اعلام کرد که مذاکره با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین هیچ فایده‌ای ندارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «میخائیل شرمیت» نماینده مجلس دومای روسیه سخنانی را در خصوص بحران اوکراین مطرح کرد. وی گفت: مذاکره با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین به منظور حل و فصل بحران این کشور هیچ فایده‌ای ندارد.

بر اساس این گزارش، این مقام روسی گفت: زلنسکی به طور کامل تحت تأثیر غربی‌ها و رهبران گروه‌های ملی گرا است. از همین روی، واضح است که مذاکرات سیاسی با او هیچ نتیجه‌ای به دنبال نخواهد داشت.

این شخصیت روسی اظهار داشت: ملی گرا‌های افراطی اقدامات تروریستی انجام می‌دهند و باید در برابر آن‌ها ایستاد و هرج و مرج‌شان را متوقف کرد. آن‌ها به صورت کاملاً بزدلانه از غیرنظامیان اوکراینی به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند.

وی یادآور شد: به نظر من مذاکرات باید با فرماندهان یگان‌های ارتش اوکراین، انجام شود، زیرا افسران نظامی نشان دادند که همواره تصمیم درست را اتخاذ می‌کنند. افسران همواره گزینه نجات زندگی سربازان را انتخاب می‌کنند و سراغ گزینه مرگ برای سیاستمداران خائن نمی‌روند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار