کد خبر:۱۰۰۰۲۵۴

تکمیل ترکیب اکران نوروز ۱۴۰۱

ترکیب اکران نوروزی سینما‌ها با اضافه شدن ۲ فیلم سینمایی «سگ‌بند» و «گل به خودی» به جای فیلم‌های «لامینور» و «علف‌زار» تکمیل شد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جلسه شورای صنفی نمایش ظهر امروز ۱۵ اسفند برگزار و در پی این جلسه ترکیب اکران نوروزی نهایی شد.

در این جلسه مقرر شد دو فیلم سینمایی «سگ بند» به کارگردانی مهران احمدی و «گل به خودی» به کارگردانی احمد تجری به این ترکیب اضافه شوند.

این دو فیلم جایگزین «لامینور» به کارگردانی داریوش مهرجویی و «علفزار» به کارگردانی کاظم دانشی شدند.

پیش از این ۵ فیلم دیگر یعنی «روز صفر» به کارگردانی سعید ملکان، «موقعیت مهدی» به کارگردانی هادی حجازی‌فر، «مرد بازنده» به کارگردانی محمدحسین مهدویان، «قدغن» به کارگردانی مجید مافی و «شادروان» به کارگردانی حسین نمازی به عنوان ترکیب اکران نوروزی معرفی شدند که با افزوده شدن دو فیلم دیگر از ۱۸ اسفندماه روی پرده می‌روند.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار