آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۱۰۳۴

سران آلمان و فرانسه در باره تحولات اوکراین با پوتین گفتگو کردند

رسانه‌ها از رایزنی تلفنی رؤسای جمهور فرانسه و روسیه و نیز صدراعظم آلمان درباره تحولات اوکراین خبر می‌دهند.

 

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری رویترز، ولادیمیر پوتین، امانوئل ماکرون و اولاف شولتز (رؤسای جمهور روسیه و فرانسه و صدراعظم آلمان) تلفنی درباره آخرین تحولات اوکراین گفتگو کردند.

کرملین با صدور بیانیه‌ای در این خصوص اعلام کرد: رئیس‌جمهور روسیه با شولتز و ماکرون درباره جدیدترین تحولات اوکراین تلفنی گفتگو کرده است.

به گزارش رویترز، صدراعظم آلمان و رئیس‌جمهور فرانسه در این رایزنی تلفنی، خواستار آتش‌بس فوری در اوکراین شده و گفتند که درگیری‌ها باید از طریق مذاکره حل و فصل شوند.

رویترز در ادامه اضافه کرد: شولتز و ماکرون (صدراعظم آلمان و رییس جمهور فرانسه) تاکید کردند که هر راه حلی برای بحران اوکراین باید از طریق مذاکره و گفتگو انجام شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار