آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۲۵۴۶

سخنگوی حماس: عملیات ضد صهیونیستی در قدس گواهی بر تشدید مقاومت است

حازم قاسم سخنگوی حماس به عملیات ضد صهیونیستی در قدس اشغالی واکنش نشان داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از المیادین، حازم قاسم سخنگوی حماس به عملیات ضد صهیونیستی در قدس اشغالی واکنش نشان داد.

وی افزود: عملیات دلاورانه در قدس ضد نظامیان رژیم صهیونیستی تاکیدی بر تشدید مقاومت در همه شهرهای اشغالی است.

قاسم تاکید کرد: این عملیات تاکیدی است بر اینکه شهر مقدس تا زمان به دست آوردن آزادی خود و بیرون راندن اشغالگران و شهرک نشینان غاصب، دست از مبارزه نخواهد کشید.

سخنگوی حماس گفت: این انقلاب تا زمان تحقق اهداف ملت ما در به دست آوردن آزادی و حق بازگشت متوقف نخواهد شد.

همزمان منابع فلسطینی فیلمی از لحظه تیراندازی نظامیان صهیونیست به جوانی که دست به عملیات شهادت طلبانه در قدس اشغالی زده بود، منتشر کردند.

از سوی دیگر کمیته های مقاومت فلسطین هم اعلام کردند: عملیات ضد صهیونیستی در قدس را تبریک می گوییم و آنرا اقدام بازدارنده در برابر جنایات دشمن صهیونیست و شهرک نشیان علیه اراضی و ملت ما می دانیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار