مجازات‌های بی سابقه درباره فلسطینی‌های ۴۸
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۳۲۴۵
در پی ادامه عملیات ضد اسرائیلی اتخاذ شد

مجازات‌های بی سابقه درباره فلسطینی‌های ۴۸

نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه پس از تشدید عملیات ضد اسرائیلی، مجموعه‌ای از مجازات‌های بی سابقه را علیه فلسطینی‌ها در داخل سرزمین‌های اشغالی ۴۸ صادر کرد.
مجازات‌های بی سابقه درباره فلسطینی‌های ۴۸


به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی تصمیم گرفت دستور بازداشت اداری علیه "فعالان فلسطینی" را در داخل سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ صادر کند.

بر اساس این گزارش، این نخستین بار است که مقامات اشغالگر از بازداشت اداری علیه فلسطینی‌های داخل سرزمین‌های اشغالی ۴۸ استفاده می‌کنند.

بنت همچنین دستور داده است که نظارت بر حضور فلسطینی‌ها در شبکه‌های اجتماعی افزایش یابد و سیاست حمل سلاح برای نظامیان اشغالگر گسترش یابد.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که نخست وزیر اسرائیل تصمیم گرفته تا حضور نیرو‌های امنیتی را تقویت و اقدامات اطلاعاتی را تشدید کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار