آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۴۳۰۶
رئیس ائتلاف «دولت قانون» عراق:

هیئت هماهنگی شیعی با برگزاری مجدد انتخابات پارلمانی مخالف است

رئیس ائتلاف «دولت قانون» عراق در سخنانی اعلام کرد: هیئت هماهنگی شیعی با انحلال پارلمان و برگزاری مجدد انتخابات مخالف است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «نوری المالکی» رئیس ائتلاف «دولت قانون» عراق سخنانی را در خصوص آخرین تحولات سیاسی این کشور مطرح کرد. وی گفت: هیئت هماهنگی شیعی با انحلال پارلمان و برگزاری مجدد انتخابات مخالف است.

بر اساس این گزارش، المالکی افزود: اختلافات میان هیئت هماهنگی نیرو‌های سیاسی شیعه و ائتلاف سه‌جانبه صدر، بارزانی و الحلبوسی دو جنبه داخلی و خارجی دارد. آماده‌ایم که به دخالت‌های خارجی پایان دهیم به شرطی که طرف مقابل هم به دخالت خارجی پایان دهد.

وی عنوان کرد: تأکید بر اینکه دولت برآمده از فراکسیون اکثریت باشد برای این است که در تجربه دولت عادل عبدالمهدی، او برآمده از فراکسیون اکثریت نبود و با استعفای عبدالمهدی فراکسیون اکثریتی در کار نبود تا جانشین وی را معرفی کند و این باعث بلاتکلیفی شد.

این شخصیت عراقی افزود: بسیار امیدوار هستیم که با انعطاف بالای هیئت هماهنگی کار به دولت فوق‌العاده یا انحلال پارلمان یا اقداماتی از این دست نکشد. دولت فوق‌العاده در قانون اساسی عراق وجود ندارد و اقدامی غیر قانونی است. در روند سیاسی عراق اگر توافق سیاسی حاکم نباشد کار به تروریسم و فساد و روابط خارجی می‌کشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار