آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۵۸۲۰
وزارت خارجه روسیه:

اشغال غیرقانونی فلسطین ادامه دارد

وزارت خارجه روسیه گفت رژیم صهیونیستی با نقض قطعنامه‌های شورای امنیت، به اشغال غیرقانونی سرزمین‌های فلسطینی ادامه می‌دهد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، درگیری‌های روز جمعه در مسجدالاقصی بین نظامیان متجاوز صهیونیست و فلسطینی‌هایی که سعی در مقابله با ورود غیرقانونی آن‌ها داشتند، با واکنش تند روسیه همراه شد.

برخی رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که وزارت امور خارجه روسیه گفته اشغال غیرقانونی سرزمین‌های فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی ادامه دارد.

این وزارتخانه طی بیانیه‌ای تاکید کرد: «اسرائیل با نقض قطعنامه‌های متعدد شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل، به اشغال غیرقانونی و الحاق مستمر سرزمین‌های فلسطینی ادامه می‌دهد».

پیش از این نیز وزارت خارجه آمریکا ضمن ابراز نگرانی از درگیری‌ها روز جمعه در مسجدالاقصی، خواستار حفظ وضعیت تاریخی این مکان مقدس شد.

«نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ضمن تاکید بر سرکوب معترضان فلسطینی در مسجدالاقصی، جلسه‌ای را با مقام‌های امنیتی برای بررسی این درگیری‌های تشکیل داد.

هلال احمر فلسطین اعلام کرد در پی مقابله جوانان فلسطینی با یورش نظامیان صهیونیست به مسجدالاقصی، حداقل ۱۵۰ فلسطینی مجروح شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار