کد خبر:۱۰۰۶۴۲۴
با هدف گسترش خدمات پژوهشی و فنآورانه صورت گرفت

انعقاد توافق نامه بین دانشگاه تبریز و مجتمع مس سونگون

توافق‌نامه توسعه همکاری پژوهشی و فناورانه بین دانشگاه تبریز و مجتمع مس سونگون با حضور رئیس دانشگاه تبریز و مدیر مجتمع مس سونگون منعقد شد.

انعقاد توافق نامه بین دانشگاه تبریز و مجتمع مس سونگون

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، توافق نامه توسعه همکاری پژوهشی و فناورانه بین دانشگاه تبریز و مجتمع مس سونگون با حضور صفر نصراله زاده رئیس دانشگاه تبریز و جهانگیر رضوی مدیر مجتمع مس سونگون منعقد شد.

نصراله زاده، رئیس دانشگاه تبریز، انعقاد این توافق نامه را نقطه عطفی در گسترش همکاری بین دانشگاه تبریز و مس سونگون توصیف نمود و گفت: این توافق نامه با هدف ایجاد آزمایشگاه مشترک و شرکت دانش بنیان و گسترش خدمات پژوهشی و فنآورانه بین طرفین به امضاء رسید.


رئیس دانشگاه تبریز گسترش همکاری بین دومجموعه را نمونه بارز ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه و همچنین زمینه ساز پیشرفت کشور و استان دانست و افزود: گسترش همکاری دو مجموعه در زمینه بهره مندی از فناوری و دانش روز، اشتغال جوانان به ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی، راه اندازی صنایع با استفاده از علم و تکنولوژی بومی، زمینه ساز پیشرفت کشور و استان خواهد شد.


در ادامه جلسه، جهانگیر رضوی مدیر مجتمع مس سونگون با اشاره به سابقه همکاری مثبت و موثر بین دانشگاه تبریز و مس سونگون گفت: طی سال‌های اخیر همکاری خوبی بین دو مجموعه وجود داشت و با برگزاری جلسات ماهانه ضمن بهره گیری از نتایج تحقیقات پژوهشگران دانشگاه تبریز در فعالیت‌های فنی، در زمینه اتخاذ راهبرد‌های کلان شرکت از یافته‌های دانشگاه تبریز بهره‌مند شده ایم.


مدیر مجتمع مس سونگون با اشاره به اینکه حوزه صنعت و معدن برای پیشرفت به دانشگاه نیاز دارد، افزود: عطف به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین و همچنین سیاست‌های کلی شرکت ملی مس ایران مبنی بر ایجاد شرکت دانش بنیان امسال عزم جدی برای تحقق این هدف داریم و امیدواریم این توافقنامه زمینه پیشبرد اهداف مد نظر از قبیل تکمیل زنجیره تولید و ایجاد شهر صنعتی مس سونگون برای ذوب، پالایش، فرآوری و صنایع پایین دستی را فراهم نماید.


در ادامه جلسه، عطااله ندیری مدیر امور فناوری دانشگاه تبریز ضمن بیان گزارش اجمالی از توانمندی‌های دانشگاه تبریز گفت: بیش از هفتاد درصد فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه دانشگاه تبریز در سطح کشور در زمینه مشاوره، نظارت و ارزیابی زیست محیطی است و مجموعه ازمایشگاهی غنی و توانمند به همراه اساتید برجسته می‌توانند صنایع استان به ویژه مجتمع مس سونگون را در نیل به برنامه ها‌ی مد نظر یاری دهند.


ندیری انجام خدمات تحقیق و توسعه و مشاوره طرح جامع توسط دانشگاه تبریز برای حصول توسعه پایدار در مس سونگون را از زمینه‌های مناسب همکاری دو مجموعه دانست و افزود: برای نیل به این اهداف از تمام توانمندی دانشگاه تبریز و دانشگاه‌های استان بهره خواهیم گرفت.


در حاشیه این نشست، رضوی و هیئت همراه از مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز بازدید نموده و ضمن گفتگو با مدیران و کارشناسان شرکت‌های دانش بنیان در جریان فعالیت ها، اختراعات و نوآوری‌های تولید شده در این شرکت‌ها قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار