آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۶۹۱۳

داعش مسئولیت حمله تروریستی مسجد شیعیان «مزارشریف» را برعهده گرفت

گروهک تروریستی تکفیری داعش مسئولیت حمله امروز به مسجد شیعیان مزارشریف را برعهده گرفت. حمله تروریستی امروز تاکنون ۷۰ شهید و زخمی برجای گذاشت.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، گروهک تروریستی تکفیری داعش مسئولیت حمله امروز به مسجد شیعیان مزارشریف را برعهده گرفت.

بر اثر حمله تروریستی امروز به مسجد «سه‌دکان» شهر مزارشریف در شمال افغانستان، بیش از ۵۰ شهید و زخمی برجای گذاشت.

به گفته منابع، این انفجار در هنگام ادای نماز صورت گرفت. این مسجد بزرگترین مسجد شیعیان مزارشریف بوده که در جای پر ازدحامی واقع شده است.

شبکه خبری طلوع نیوز به نقل از مسوولان بهداشتی در مزار شریف گزارش داد که دستکم ۵ شهید و ۶۵ زخمی از انفجار امروز در یک مسجد در شهر مزار شریف به انتقال یافته‌اند. به گفته آن‌ها این آمار در حال تغییر است.

از سوی دیگر نیز برخی منابع اعلام کردند تاکنون ۱۸ تن در این انفجار شهید شده و ۳۰ تن دیگر زخمی شدند.

این حمله در حالی صورت گرفت که دو روز پیش نیز یک مرکز آموزشی شیعیان واقع در غرب کابل مورد حمله تروریستی قرار گرفت که در نتیجه آن ۲۶ دانش آموز شهید شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار