آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۶۹۹۳
جانسون:

جنگ اوکراین ممکن است تا پایان سال ۲۰۲۳ طول بکشد

نخست وزیر انگلیس می‌گوید که جنگ اوکراین ممکن است تا پایان سال آینده میلادی به درازا بکشد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس که به هند سفر کرده است روز جمعه اعلام کرد که ممکن است به دلیل مقاومت شدید اوکراینی‌ها در برابر تهاجم روسیه، درگیری در اوکراین پایان سریعی نداشته باشد.

براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، وی با اشاره به این موضوع افزود: جنگ اوکراین ممکن است تا پایان سال ۲۰۲۳ به درازا بکشد.

وی همچنین از بازگشایی سفارت لندن در کی‌یف پایتخت اوکراین در هفته آینده میلادی خبر داد.

جانسون که برای دیدار با «نارندرا مودی» به دهلی نو سفر کرده در نشست خبری صبح امروز با نخست وزیر هند گفت، یک توافق جدید در زمینه تجارت آزاد و گسترش همکاری در زمینه‌های بهداشتی و پزشکی در دستور دو کشور قرار دارد.

نخست وزیر انگلیس روز گذشته (پنجشنبه) نیز پس از ورود به هند درباره بحران اوکراین گفته بود: «ما در حال حاضر در حال آموزش کار با سامانه‌های دفاعی ضدهوایی به اوکراینی‌ها در لهستان هستیم و در واقع در انگلیس نیز در حال آموزش کار با خودرو‌های زرهی به آن‌ها هستیم».

چند هفته قبل از سفر جانسون به هند، «لیز تراس» وزیر امور خارجه انگلیس سفر به هند، فشار بر دولت مودی برای تبعیت از تحریم‌ها علیه مسکو را در دستور کار داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار