آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۸۵۵۴
رئیس شورای آموزش عالی آذربایجان شرقی:

مشکلات دانشگاه‌های آذربایجان شرقی در آستانه سفر رییس جمهور بررسی شد

در آستانه سفر رییس جمهور و هیئت دولت به استان آذربایجان شرقی، نشست همفکری رؤسای دانشگاه‌های این استان در دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، در آستانه سفر رییس جمهور و هیئت دولت به استان آذربایجانشرقی، نشست همفکری رؤسای دانشگاه‌های این استان در دانشگاه تبریز برگزار شد.

جلسه شورای مدیریت آموزش عالی استان آذربایجانشرقی با موضوع احصاء پیشنهادات و مشکلات دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان جهت طرح در سفر آتی رییس جمهور و هیئت همراه به استان آذربایجان شرقی با حضور علیرضا منادی رئیس کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و  روح اله متفکر آزاد رئیس فراکسیون دانشگاهیان مجلس و رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان و رئیس پارک علم و فناوری استان در دانشگاه تبریز تشکیل شد.

در ابتدای این نشست، صفر نصر اله زاده رئیس شورای آموزش عالی استان با اشاره به ضرورت تشریک مساعی و تبادل اطلاعات درخصوص توانمندی‌ها و نیازمندی‌های دانشگاه‌های استان گفت: این نشست، به منظور بهره وری بیشتر در همه زمینه‌ها به ویژه سفر آتی رییس جمهور و هیئت همراه به استان و با اولویت احصاء مشکلات و درخواست‌های دانشگاه‌ها در زمینه طرح‌های ناتمام عمرانی با پیشرفت ۵۰ درصد به بالا، طرح‌های اشتغال دانش بنیان، خوابگاه‌های متأهلی، خرید و تجهیز امکانات پژوهشی پیشرفته آزمایشگاه‌ها تشکیل شده است.

در ادامه این نشست، رؤسای سایر دانشگاه‌ها نیز بر اساس اولویت‌های جلسه به بیان درخواست‌ها و میزان اعتبارات لازم پرداختند.

در بخش دیگری از این نشست، متفکر آزاد نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات دولت و مجلس در زمینه ثبات و پیشرفت اقتصادی گفت: بایستی بخش عمده رونق اقتصادی کشور از طریق دانشگاه‌ها صورت پذیرد و انتظار می‌رود دانشگاه‌ها با ورود به مسائل دانشگاه تمدن ساز و مدل سازی علمی در حوزه زیرساخت‌های دانش بتوانند مرز‌های علمی کشور را در جهان گسترش دهند.

رئیس فراکسیون دانشگاهیان مجلس شورای اسلامی ضمن حمایت و تاکید بر ضرورت اجرای آمایش آموزش عالی از رؤسای دانشگاه‌های استان خواست در زمینه پرداختن دانشگاه‌ها بر مهارت آموزی و تربیت نیروی متخصص با توجه به توانمندی‌های صنعتی استان، بهره گیری از پتانسیل خیریه‌های علمی، گسترش فعالیت دانشگاه‌ها در زمینه نشریات معتبر علمی بین المللی بری ارتقای تراز بین المللی، اهتمام جدی داشته باشند.

در ادامه این نشست، علیرضا منادی رئیس کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با ارائه گزارش اجمالی عملکرد این کمسیون طی دوسال اخیر گفت: این کمیسیون با هدف ارتقاء کیفیت آموزشی و حفظ شأن و منزلت اساتید و معلمان اقدامات ارزنده‌ای انجام داده است و از نظر میزان بودجه افزایش قابل توجهی در اعتبارات وزارت­خانه‌های ذیربط صورت پذیرفته است.

منادی با اشاره به قانون جهش دانش بنیان و تأکید بر ضرورت افزایش فعالیت‌های حوزه دانش بنیان در دانشگاه‌ها افزود: امروزه دانشگاهی که فعالیت دانش بنیان انجام ندهد صرفا بمنزله یک موسسه آموزشی محسوب می‌شود؛ لذا دانشگاه‌ها بایستی با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در آغاز سالجاری در زمینه تولید و اشتغال دانش بنیان و همچنین برای تأمین منابع بودجه خود از محل فروش اقتصاد دانش بنیان و حل علمی و عملی نیاز‌های جامعه بایستی در حوزه دانش بنیان ورود کنند و مجلس در این زمینه آماده همکاری با همه دانشگاه‌ها است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار